joi, 7 martie 2013

Șmecherașii din primăria Târgu-Mureș au chef să facă praf banii publici pe motiv de ziua femeii. Cât cheltuiesc șmecherașii ăstia și pe ce firme?! Zeci de mii de euro?!



Șmecherașii din primăria Târgu-Mureș au chef să facă praf banii publici pe motiv de ziua femeii. Cât cheltuiesc șmecherașii ăstia și pe ce firme?! Zeci de mii de euro?!
De la  propaganda de partid și la consilierii de pușlamale PDL ne-am obișnuit să aflăm câți pensionari merg la revelionul făcut de borfașii de partid pentru ei la hotelul lui Țerbea pe care bandiții ăștia anunțau că vor să cheltuiască câte 10.000 de euro pe eveniment doar pentru transport scaune (4 euro și jumătatea bucata!). Ne-am obișnuit ca bandiții să vă spună câte femei fac baie gratuit sau merg la cinema prin bunătatea și generozitatea pramatiilor pe bani publici. Când e vorba de banii cheltuiți pe firme proprii, pe camarilă, pe trupe televiziune de propagandă PDL Mureș și de afaceri cu notarul la care merg patronii de presă cărora le e frică să meargă la licitații, dar ar suge și ei ceva din banul public, prin omul lui Florea, gangsterașii nu suflă un cuvânt. Tocmai de aceea: câți bani face praf gașca din primăria Târgu-Mureș pe spectacolul Flori pentru doamne? Găsim niște români cântăcioși și niște trupe din câte știm abonate la televiziunea de propagandă a porcilor PDL Mureș. Pentru ce bandiți se fac afacerile pe scuza unui concert pentru femei?! Așteptăm ca bandiții să raporteze glorios că …178.452 de femei au fost la spectacol, că gașca lui Florea, adică Maiorul ilegal și legal doar ca consilier de afaceri și Csegzi cel cu alte interese, mai puțin cele pentru UDMR, s-a adresat propagandistic femeilor, așa cum au făcut-o cei 3 profitori de vot românesc prin scrisori pe banii publici semnate de pseudo-conducerea primărie: Florea și cei amici ai lui. Porcilor, de viceprimarii PNL și UDMR ați auzit sau ăia nu acceptă să fie băgați pe afacerile voastre de pedeliști împuțiți? De verificat scrisorile de 1 martie, ca să nu aveți surpriza că porcii din primărie și partid le-au inventat pe folosul firmei care a adus autocolantele cu vandalii imaginari ai porcilor PDL Mureș și ai unor alcooliști cu pretenții de sereiști. Căutați firma și poate dați, poate, de zaharicale pe care le vroiau porcii din primărie de sărbători de iarnă, dovadă a nesimțirii gunoaielor parașutate în orașul florilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.