joi, 21 martie 2013

Florea nu renunță la capitală de regiune. Desigur, o veste bună pentru abonații și pungașii din PDL Mureș!



Florea nu renunță la capitală de regiune. Desigur, o veste bună pentru abonații  și pungașii din PDL Mureș!
Că la Târgu-Mureș nu a fost vreodată vorba de cetățean, ci doar de interesele borfașilor cu carnet de partid s-a demonstrat timp de 23 de ani. Bine, mai sunt interesele naționaliștilor români, interesele sereiștilor actuali sau foști, interesele foștilor tovarăși cu Ștefan Gheorghiu ca maximum de performanță umană și de nostalgia maghiarilor pentru Târgu-Mureșul dinainte de 1918. Iar dacă e vorba de interese doar PDL-iștii o pot dovedi cel mai bine. Păi gașca din primărie are transporturile terestre ocazionale pe Siletina cu care Maior a intrat în primărie (sute de mii de euro din banii publici), FCM-ul familionului lui Maior primește instalație de nocturnă cadou de la bandiții din PDL și administrație plus milioane de euro pe club, sportul se face pe amicii Țerbea ( brașovean al lui Florea, afacerea 850.000 de euro per club de futsal), Borșan, iar bandiții din primărie inventează cupe ale liceelor de zeci de mii de lei pentru ca ăia cu magazinul FCM să vândă ceva tricouri. Să nu mai vorbim de reabilitări termice pe firmele înființate de Bența, Borșan, Poruțiu, de reparații Cetate pe Borșan, Poruțiu, Bența, de reparații la Week-end pe Borșan, de tobogane și pompe pe Poruțiu. Să mai spunem de afacerile cu abonați pe publicitatea primăriei, pe firma lui Zereș și apoi pe Cătană, cel care mi se laudă că merge cu presa la… notar?! Abonații sunt nu doar aici, practic maghiarii mai prind o firmă de pază, în rest întreținuții PDL zburdă. USL e la putere și îi lasă, în mod nesimțit, pe gășcarii portocalii să se înfrupte din banul public, să-și subordoneze presa obedientă și jegoasă (apropo, cartel pentru publicitate sau cum se traduce mersul la notar cu presa care nu merge la licitație?!). Redăm de pe siteul administrației publice, pe care exact porcii de la PDL Mureș și borfașii lor din administrația publică îl folosesc la manipularea: vandali în campania lui Florea cu autocolante de la magazinul FCM, pentru rasismul la adresa rromilor (țiganii cu un cuib stârpit de poliția locală) și cu propagandă pentru fostul ilegal Maior. Pentru că bandiții din PDL Mureș cred că pot să-și pună gășcarul și întreținutul din nou ilegal, prin săparea viceprimarului ilegal pe care porcii din PDL Mureș nu îl recunosc. În consecință, vreți capitală de regiune prin PDL-iști și afacerile lor, prin pungașii din servicii secrete, ratații dați afară din servicii secrete, prin gunoaiele de funcționari publici și trepăduși de ziariști la stat cu post blocat și care fac propagandă și pupincurism pentru PDL Mureș?! Votați ciuma portocalie!
Primarul municipiului, dr. Dorin Florea:



„Trec peste orice când este vorba de interesele oraşului!”



În cadrul conferinţei de presă de joi, 21 martie, primarul municipiului, dr. Dorin Florea, i-a informat pe reprezentanţii mass media asupra recentului său demers privind reorganizarea administrativ-teritorială şi susţinerea municipiului Tîrgu Mureş drept capitala unei regiuni care va cuprinde (şi) judeţele Mureş, Covasna şi Harghita. Edilul-şef s-a adresat printr-o scrisoare deschisă cetăţenilor oraşului, aducând argumente în favoarea iniţiativei sale şi a adresat, de asemenea, scrisori în acest sens preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului, primului ministru, reprezentanţilor administraţiei publice locale şi centrale, pledând cauza Tîrgu Mureşului şi invitându-i, indiferent de culoarea politică, la dialog şi lobby comun. „Trec peste orice când e vorba de interesele oraşului şi ale cetăţenilor săi”, a afirmat primarul municipiului, în opinia căruia Tîrgu Mureşul reprezintă „cel mai pregătit teren şi un model pentru alte judeţe în ceea ce priveşte armonia interetnică şi respectul reciproc”. Într-o serie de postări pe reţelele de socializare, primarul Dorin Florea va prezenta, pe larg, viziunea şi argumentele sale privind opţiunea: Tîrgu Mureş – capitala unei regiuni puternice.

În altă ordine de idei, dr. Dorin Florea a făcut publică iniţiativa sa privind organizarea, în cadrul Universităţii Populare din municipiu (director – dr. Csegzi Sandor) a unor cursuri de design floral şi de peisagistică, astfel încât, la Tîrgu Mureş să fie puse bazele unei adevărate şcoli în domeniu. Ideea a prins contur în urma vizitei în municipiu a unei delegaţii de designeri şi dendrologi din oraşul înfrăţit Bournemouth din Marea Britanie.

La finele întâlnirii cu reprezentanţii presei, au fost efectuate aplicaţii practice privind proiectul Tîrgu Mureş – oraş Digital, implementat în perioada martie 2011 - martie 2011 – martie 2013, care are drept obiective: eficientizarea serviciilor publice furnizate de Municipiul Tîrgu Mureş prin facilitarea accesului la informaţii, îmbunătăţirea accesului cetăţenilor, serviciilor deconcentrate, mediului de afaceri la serviciile administraţiei prin metode electronice şi utilizarea unor aplicaţii mobile, toate având ca scop sporirea confortului comunităţii locale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.