joi, 28 martie 2013

Maior prezintă noua afaceri a șmecherașilor din Primăria Târgu-Mureș cu coșuri de gunoi! Cică astea noi sunt salubre și estetice!

Maior  prezintă noua afaceri a șmecherașilor din Primăria Târgu-Mureș cu coșuri de gunoi! Cică astea noi sunt salubre și estetice!
La recepţia lucrării a fost prezent din partea municipalităţii consilierul primarului, Claudiu Maior, care a declarat: “Cu sistemul implementat astăzi facem un pas important în gestionarea problemei deşeurilor menajere şi reciclabile. Containerele sunt perfect ermetice, nu mai atrag şoareci şi şobolani, sunt salubre, estetice şi împiedică răspândirea de mirosuri neplăcute mai ales în sezonul cald. În cel mai scurt timp vom răspândi acest sistem în toate cartierele municipiului Tîrgu Mureş, în funcţie de cererile pe care le vor face Asociaţiile de proprietari.”.
Sursa: siteul administrației publice, pe care copiază bastarzii PDL Mureș de pe siteurile de propagandă PDL Mureș, pe care sunt atacuri imunde la adresa rromilor (țiganii cu cuibul stârpit de poliția locală) și cu atacuri imaginare cu vandalii din campania lui Florea, din mințile porcilor din PDL, primărie și  inventați de sereiști expirați și portocalii.
Șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș din  nou au idei! Pe motiv de coșuri de gunoi. Imbecilii ăștia care au aprobat montarea de pubele hidoase lângă Casa de cultură Mihai Eminescu, lângă monumentele de pe Bolyai, din parcurile dumneavoastră, vin cu faze de genul: containere salubre, estetice și care împiedică mirosuri neplăcute. Păi borfașii ăștia au tolerat și încurajat montarea de containere hidoase pentru materiale reciclabile în spațiile publice și nu lângă blocuri de locuințe(dovadă doar containerele puse de porcii ăștia imediat lângă o clădire cu destinație culturală!). Cum mai clameză ăștia Centru cultural Mihai Eminescu, dacă bandiții lui Florea au pus mizerii de containere care acoperă vizibilitatea, lângă porcăriile de construcții de lemn marca Senin, beneficiara afacerilor și cu parcare de 800 de euro per fiecare mașină din banii fraierilor de târgumureșeni.
P.S. Au murit primarul, viceprimarul, șefii de servicii, dacă a rămas să muncească de ochii lumii Maior? Ăsta încă speră că lepădăturile PDL și porcii de români controlați de mafia PDL îl vor mai pune viceprimar... ilegal? Cât îl mai promovează boarfele din primărie pe ăsta, pentru a putea să îl folosească pe beneficiarul banilor publici pe Siletina și FCM în mizeriile lor de comploturi? Maior, salvatorul PDL Mureș. Ce trist! Profesioniști din primărie, luați măsuri și trimiteți la plimbare politrucii, actorașii, pe cei care vă traduc, insectele(sic) și alți borfași veniți în primărie fără concursuri vizibile și pe relații de amiciție, partid, afaceri. USL, ești la putere, mai accepți ca găinarii din PDL Mureș să te ia la miștocăreala ca și cum ați fi pe ulița/taxiul unde au fost născuți?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.