luni, 18 martie 2013

Glume de EBA de Oxford: cel mai bun primar și cel mai atractiv oraș la Târgu-Mureș! În concluzie, hai să le tragem capitală la bandiții portocalii!



Glume de EBA de Oxford: cel mai bun primar și cel mai atractiv oraș la Târgu-Mureș!  În concluzie, hai să le tragem capitală la bandiții portocalii!


Că unii sunt de pe altă planetă sau că unii plătesc pentru sondaje imposibile și irelevante o dovedește și un așa-zis studiu. Desigur, gașca portocalie și întreținuții primăriei lui Florea știau asta: cel mai atractiv oraș e Târgu-Mureșul și Florea cel mai tare primar. Oamenii ăia dovedesc că nu au simțul ridicolului și dacă există un sondaj cu adevărat, un studiu de care nu le e rușine (adică un fel de informație cum că vandalii atacă orașul, așa cum clamau porcii lui Florea și sereiștii lui expirați, precum și curvele lui politice din administrația publică, tot felul de ligăi împuțiți care trăiesc din epoca Florea și care au fost nulități fără gașca jegurilor din PDL) l-ar scoate șmecherașii la iveală. Noi știm altceva, la Târgu-Mureș afacerile se fac doar cu bandiții PDL Mureș, cu camarila și abonații primăriei lui Florea, că în campania electorală a ăstuia un fost sereist a aranjat campania cu vandali imaginari, cu autocolante lipite de leprele pentru care Florea a cumpărat pistoale Glock – așa zișii polițiști locali, niște derbedei de partid și lingăi al lui Bretfelean. Mai știm că publicitatea vine prin sugativa care intermediază afacerea și merge, după declarația lui, cu presa, ca între cătane, la notar(?!), ca să îi asigure pe ăia că primesc publicitatea la care nu au curaj să meargă să o câștige legal. Mai știm că porcii lui Florea fac campanii electorale în care sunt atacați maghiarii și contracandidații, că Florea se dă de ceasul morții ca să îi prostească pe secui și pe țara lor(?!) că el e dumnezeu pe pământ și capitala regiunii trebuie să fie la Târgu-Mureș, ca întreținuții porcilor PDL Mureș să aibă ceva de lucru, neoficial, desigur.
P.S. Lăsând mafia PDL de-o parte, găinarii de români și sereiștii care fac afacerile pentru porcii PDL, priviți cine zice ceea ce e în titlu: EBA! Nu EBA fiică-sa lui Băse, cea pentru care porcii PDL Mureș au făcut propagandă și au strâns voturi în defavoarea omului și profesorului Simion Costea, cel care trebuia să își dea demisia după ce bandiții au promovat-o pe Lenuța lui…Escu. Pe ce pariem că bandiții se vor folosi de titlurile astea halucinante pentru a prosti pe alții ca să pună mâna pe capitală de regiune? USL, ești la putere, lași o regiune pe mâinile bandiților din PDL? Care și-au tras titluri de Oxford, deși ăia habar nu au de destinația turistică Târgu-Mureș, orașul în care maghiarii și românii sunt mereu despărțiți de interesele unor porci români, de băieții cu ochi albaștri, de foștii comuniști și orașul în care afacerile se fac pe carnet PDL Mureș.


În urma unui studiu complex privind oportunităţile turistice şi de recreere ale destinaţiilor de călătorie din lume, efectuat de Europe Business Assembly - EBA (Oxford, Marea Britanie), municipiul Tîrgu Mureş şi primarul acestuia au fost nominalizaţi pentru acordarea premiilor „Cel mai atractiv oraş” şi „Cel mai bun primar”, pentru excelenţă în management administrativ. Potenţialul turistic şi imaginea atractivă a Tîrgu Mureşului au stat la baza acordării acestor prestigioase distincţii de către Comitetul Socrates al EBA, se arată în scrisoarea adresată primarului dr. Dorin Florea.

Ceremonia decernării şi prezentarea celor mai atractive oraşe din lume conform catalogului EBA „Destinaţii turistice – urbanistică, recreere, social, turism” vor avea loc în cadrul reuniunii la vârf ce se va desfăşura în zilele de 1 şi 2 iulie 2013, la Montreux, Elveţia.

La eveniment vor participa lideri ai administraţiilor publice locale, operatori în turism, investitori, producători de bunuri şi servicii, finanţatori, diplomaţi, reprezentanţi ai camerelor de comerţ şi ai mediilor de afaceri din peste 30 de ţări.

„Vom fi bucuroşi să vă vedem printre participanţii la summit şi sperăm că această prezenţă va reprezenta o experienţă utilă în promovarea şi dezvoltarea potenţialului oraşului dvs.”, se arată în scrisoarea citată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.