joi, 14 martie 2013

Sportul de masă și sportul de pat, partid, crâșmă. Atenție, vorbește un pedelist mureșean!




Sportul de masă și sportul de pat, partid, crâșmă. Atenție, vorbește un pedelist mureșean!
Textul de mai jos e de pe siteul administrației publice locale, pe care sunt și toate inepțiile pentru Florea, Maior, manipulările cu vandali imaginari din minți de bețivani și cu afișe lipite de derbedeii lui Bretfelean din poliția locală și securiști ratați și atacurile la adresa rromilor(țiganii cu cuibul stârpit de poliția locală). ..Primăria Tîrgu Mureş încurajând sportul de masă pentru toate segmentele de vârstă şi fiind permanent preocupată de promovarea educaţiei fizice şi a disciplinelor sportive în cadrul comunităţii”. Recitiți cu atenție fraza și reamintiți-vă cum încurajeză borfașii din primărie sportul de… masă!
Sportul de masă nu prea există, există sportul de pat, de crâșmă, de partid.
 1)Borfașii au inventat vreo 3 cupe la fotbal, cu FCM pe afiș. Desigur, borfașii au putut vinde tricourile pe magazin FCM, pentru premiile de 15.000 de lei doar pentru locul 1. Afacere dedicată a borfașilor, nu sport de masă.
 2) Sportul de masă înseamnă afaceri dedicate pe Maior și Țerbea, vezi anunțurile patetice cu hai să învățați înotul, la pisicina hotelului lui Țerbea și copiii să meargă gratuit cu autobuzele decontate pe Siletina-Transport local.
3) Sportul de masă a însemnat cumpărarea unui balon de 200.000 de euro de la firmă înființată cu nici 6 luni înainte și care practic e o asociație (Protecting People). Într-un an ăștia au ajuns abonații primăriei lui Florea, vânzând tractor, aspirator, unelte, balon, de 250.000 de euro. Pe zi calendaristică, firma a primit de la bandiții din primărie vreo 700 de euro din banii publici!
4. Sportul de partid înseamnă proiectul de hotărâre prin care Florea semna pentru 850.000 de euro pentru prietenarul și colegul de Brașov Țerbea. Desigur, nu l-a deranjat că acela e un grațiat al lui Constantinescu, anchetat în dosarul mită în elicopter.
5. Sportul de partid înseamnă clubul lui Borșan. Pe vremuri, porcii lui Florea îi puneau nevastă ăluia la fosta Casă a tineretului, desființată ca să fie serviciu al primăriei și îl ungeau pe Borșan director la Sport. Omul a primit de la tovarășul de partid și chirie de zeci de mii de euro pe discoteca pe care bandiții din primăriei au numit-o punct de lucru al primăriei, pentru ca locuitorii din Tudor să nu mai facă 2 km spre centru, ci un km spre discotecă. Genial de murdar, porcii de partid s-au bucurat de prostia târgumureșenilor care au acceptat găinăria. Clubul de baschet al lui Borșan se bucură de banii publici, numărați pomana banilor publici de la pedelist la pedelist.
6. Sportul de partid e și FCM. Bandiții nu au lămurit nici azi cât au dat pe locul de divizie pe care Maior a declarat că îl are prin bunăvoința primarului PDL de Sânnicolau Mare, cum  nu au prezentat ce au făcut cu milioanele de euro primite ca drepturi TV. Bandiții lui Florea i-au cumpărat familionului lui Maior, pentru FCM și instalația de nocturnă teren de antrenament. Cum bandiții nu plătesc impozite și taxe, fiscul a scos instalația de nocturnă din banii publici la licitație! Atenție, bandiții o vor face dispărută! Întrebați borfașii din primărie și cât a costat licența FCM, din moment ce pentru ăștia s-a inventat sintagma: continuă secția de fotbal a lui AS Sânnicolau Mare.
Pentru bandiții lui Florea, poate mai găsesc niște sporturi de masă: tichete mită cadou pentru profesori, 100.000 de euro din banii proștilor de târgumureșeni în campania lepădăturilor PDL Mureș, pe magazin dedicat, Real Târgu-Mureș; încolonarea copiilor pentru colindat ratații din partid, pentru ca magazinul cu autocolante și duhoare FCM să mai vândă produse zaharoase; competiții pentru secuii/maghiarii buni, dacă Florea îi pupă pe ăștia crezând că sunt ăia atât de proști încât să îi facă pe derbedeii de pedeliști cu afaceri dedicate și golănie etnică (vă aduceți aminte cum îl înjura Florea pe Frunda prin scrisori deschise în plic închis? Căutați firma și banul public și vedeți cine ce învârte.



Municipiul Tîrgu Mureş va fi cooptat în proiectul „Oraşe pentru Sport” („Cities for Sports”) iniţiat şi promovat de primăria oraşului german Stuttgart.

Primarul municipiului, dr. Dorin Florea, a răspuns favorabil invitaţiei lansate de omologul său german, dr. Wolfgang Schuster, privind participarea Tîrgu Mureşului la acest proiect, care presupune un larg schimb de experienţă la nivel european, derulat pe reţeaua internaţională „Oraşe pentru Sport”.

În anii 2013 şi 2014 temele de bază se vor axa pe încurajarea activităţii fizice în rândul persoanelor vârstnice din oraşele şi regiunile Europei, în cadrul proiectului „Fit for Life Europe” („Europa aptă pentru viaţă”), cofinanţat de Comisia Europeană, coordonat de primăria Stuttgart şi implementat în cooperare cu oraşele Limoges, Rotterdam, Stuttgart, Varşovia, Guvernul regional Extremadura, Universitatea din Bologna şi primăriile oraşelor Cesena şi Bologna.

„Am primit cu mare bucurie invitaţia dumneavoastră de a deveni parteneri în proiectul „Oraşe pentru sport”, Primăria Tîrgu Mureş încurajând sportul de masă pentru toate segmentele de vârstă şi fiind permanent preocupată de promovarea educaţiei fizice şi a disciplinelor sportive în cadrul comunităţii”, se arată în scrisoarea de răspuns adresată primarului din Stuttgart de către edilul-şef al municipiului Tîrgu Mureş.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.