sâmbătă, 9 martie 2013

Antenele descoperă…academia de 3 luni! Puneți mâna pe un DEX și nu mai mințiți că aveți instituție de învățământ superior!



Antenele descoperă…academia de 3 luni! Puneți mâna pe un  DEX  și nu mai mințiți că aveți instituție de învățământ superior!
Probabil CNA, ministerul muncii și ministerul învățământului dorm pe rupte la promourile Antenelor. Ultimul e chiar genial, mințindu-se cu nerușinare: Vino la IMA! Academia care-ți schimbă viața! Conform dicționarului: ACADEMÍE, academii, s. f. 1. Societate de învățați, de literați, de artiști etc. creată pentru dezvoltarea științelor și a artelor; înaltă instituție culturală care reunește pe cei mai de seamă savanți și artiști. 2. Școală de învățământ superior. [Acc. și: (după lat.).
Pentru bandiții din ministerul învățământului: ce academie e aia care durează 3 luni, pentru care ți se ia 1.500 de euro și după care unii dintre cursanți sunt angajați de … organizatorul de cursuri de calificare (plătești pentru a te angaja, cum e încadrată asta în lege?!) Și verificați ce înseamnă meseria de crainic, jurnalist, cititor de prompter în C.O.R.(Clasificare ocupațiilor din România). Pentru toate este nevoie de studii superioare! Și astea nu pot fi obținute nici măcar prin cursul vostru de… recalificare! Se sesizează CNA, ministerul muncii și ministerul educației?!
P.S. Antenele nu vă spun că presa din România nu e caracterizată prin studiile superioare cerute angajaților, iar dacă numărăm în presa românească rubedeniile, amanții și amantele, oamenii sub acoperire din servicii secrete, scribălăii comuniști octogenari, cu Ștefan Gheorghiu, care se dau capitaliști și prin laptele supt de bunici, bandiții șantajați de pedeliști cu chirii, publicitate prin pramatii PDL, cu notarii care semnează pacte prin târguri cu pretenții de capitale de regiune, care să le asigure intermediarilor de hoți portocalii că presa nu merge la licitație (consiliul concurenței, atenție la mafia publicității de la primari PDL și atenție la cartelurile turbaților pe bani publici!), doar gașca de partid, sigur nu avem imaginea vreunei instituții în care contează studiile superioare, calificarea, cultura generală. Ca poantă, presa comunistă nu putea fi făcută fără absolvenți cu studii superioare, nu neapărat de ziaristică. Erau comuniștii prea proști ca să înțeleagă că orice vierme cu 12 clase sau mai puțin e… mare ziarist și talent formidabil și că școala e pentru ăia care nu sunt talentați?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.