joi, 14 martie 2013

Găinarii care au dezafiliat și au distrus echipe din fotbalul românesc nu au liniște. Poate ajung și la pușcărie și scăpăm de cancerul fotbalului românesc



Găinarii care au dezafiliat și au distrus echipe din fotbalul românesc nu au liniște. Poate ajung și la pușcărie și scăpăm de cancerul fotbalului românesc

Nu doar Craiova are ceva de împărțit, legal vorbind, cu șmecherașii care au distrus clubul și l-au dezafiliat, pe acte comise de foști pușcăriași, de cercetați de DNA pentru mită sau alte măgării de troglodit, cu lepădături  via PDL cu  foștii pușcăriași Țerbea, Dragomir și alții de nivel, ci și Corvinul. Cum e și Viorel Duru acolo,  la abuz în serviciu, cel care îmi scria că bandiții de la FCM au primit licență pentru că au spus că sunt continuatorii secției de fotbal a lui AS Sânnicolau Mare (ca bandiții să nu stea 3 ani în divizia a doua, cum fac echipele care cumpără loc de divizie, FCM Târgu-Mureș apărând în campania lui Florea și fiind echivalentul de imagine a altei mizerii pedeliste: autocolante pe sereiști concediați și pe lepădăturile din primăria Târgu-Mureș cu sarcini pupincuriste pentru Florea și Maior sau tichete cadou mită pentru profesori, pe dedicatul hipermarket Real, în campania porcilor PDL Mureș și a golanilor lor din primărie!), așteptăm și controalele la afacerile familionului lui Maior, pentru care porcii din PDL Mureș au livrat și o instalație de nocturnă de 200.000 de euro din banii publici, pe care pramatiile au folosit-o pentru a acoperi plata obligațiilor către stat. Taxe și impozite plătite din cadoul primit de la borfașii PDL Mureș?! Ce alt pedelist mai au de întreținut bandiții lui Florea din PDL Mureș și primărie/consiliul local?!
Sandu, Dragomir şi alţi oficiali FRF şi LPF, urmăriţi penal în dosarul transferului lui Lobonţ de la Corvinul la Rapid!

Gsp.ro dixit:
Judecătoria Sectorului 2 a dispus începerea urmăririi penale pentru abuz în seviciu a oficialilor FRF şi LPF care au dat dreptate Rapidului în cazul transferului lui Bogdan Lobonţ de la Corvinul Hunedoara.

"În temeiul art. 278/1 alin. 8 lit. b) C.proc.pen., admite plângerea formulată de petenta FC Corvinul Hunedoara în contradictoriu cu intimaţii Sandu Mircea, Dragomir Dumitru, Kassai Adalbert, Duru Viorel, Lupescu Ioan Angelo şi Stângaciu Adrian împotriva rezoluţiei de neîncepere a urmăririi penale date de Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie în dosarul nr. 408/P/2011".

Bogdan Lobonţ a trecut de la Corvinul Hunedoara la Rapid în 1997, într-o tranzacţie de pe urma căreia gruparea hunedoreană trebuia să se aleagă cu 30% dintr-un viitor transfer al goalkeeperului român.

Pe scurt, Rapid s-a ales gratis cu Lobonţ şi a încasat apoi 3 milioane de euro de la Ajax, fără a-i mai plăti Corvinului cele 30% stipulate in contract!

Complicitatea FRF şi LPF acuzată de Corvinul constă în faptul că regulamentele sportive au fost aplicate discreţionar, lucru incriminat de legile civile şi penale care trebuie să guverneze şi legile sportive.

7,2 milioane de lei este suma aproximativă pe care o are de recuperat Corvinul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.