joi, 14 martie 2013

Pseudo-democrata EBA cere vot… moral, discriminatoriu, pentru candidați femei! Consiliul pentru combaterea discriminării, te-ai prins?!



Pseudo-democrata EBA cere vot… moral, discriminatoriu, pentru candidați femei! Consiliul pentru combaterea discriminării, te-ai prins?!

Din partea fiicei tatălui său, promovată de borfașii din PDL Mureș, deși gunoaiele cu afaceri și interese aveau un candidat foarte bun la europarlamentare, profesorul Simion Costea, cu experiență inclusiv la Bruxelles, în calitate de consilier al lui Frunzăverde, un candidat pe care nu  îl merită mafia PDL, nu ne putem aștepta la nimic bun, politic vorbind. Pe blogul ei și în parlamentul european pseudo-democrata asta zice că moral este ca femeile să voteze…femei. Desigur, spune asta aia care s-a bucurat de voturile pe bază de numele de tătic Băsescu și care a fost votată de bărbații cărora le plac individele care arată mai bine ca media și nu îi interesează altceva, cum ar fi inteligența sau carisma sau cât de corect se silabisește sau se citește. Auzi, femeia lui Dumnezeu, de ce nu te îngrijorează, dacă tot ești așa feministă, că în partidul tău există organizație de femei?! Am mai scris-o de n ori, câtă vreme în partid nu există organizație de bărbați, doar de femei și de tineri, se vorbește de discriminare. Bărbații intră direct pe lista cu eligibili, iar femeile și tinerii  prestează pentru bărbați, iar în cazul femeilor mai bine să nu ne gândim cam ce argumente le-ar băga pe lista de bărbați. De aceea cele care fac politică și ocupă funcții sunt considerate un fel de protejate în sensul rău ale bărbaților din partid, pentru că o femeie care nu e susținută de bărbați nu poate ajunge pe lista cu eligibili. Iar bărbații susțin pe cea care le acordă atenție sau care le oferă servicii sexuale sau alte facilități, asta de când lumea și pământul. Așa că, fiica tatălui tău, fă ceva cu organizația aia de bărbați din partid, înființeaz-o, ca să nu mai fiți discriminate și doar femeile să fie puse în cuști, a.k.a. organizație pe criteriul sex. Și, femeie, fii atentă că în titlul partidului în care ai ajuns ai o particulă…DEMOCRAT. Democrația, măi dragă EBA, presupune vot benevol și nu directive jalnice pentru vot…feminist.
Și apropo de feminism. Acum ceva ani în cursa pentru fotoliul de președinte se înscrisese o femeie. Dacă rămânea candidată și femeile aveau vreun dram de interes în ele pentru feminism, la o populație feminină mai mare ca aceea masculină și la o împărțirea a bărbaților pe n candidați, femeia câștiga! Din păcate pentru ele și poate pentru întregul peisaj politic românesc, femeile nu sunt unite și le doare cam în cot de politica pe care o fac prost majoritatea bărbaților.
P.S. Pe ce pariem că un fost cioban ca Becali, cu nivelul cunoscut, dacă ar fi cerut să se voteze pe bază de sex doar pentru bărbați, ar fi încasat ceva sancțiuni de la CNCD și șuturi în dos de la presă pentru… discriminare?!

Înainte să avem pretenția și să cerem imperativ să fim susținute de colegii noștri bărbați, ar trebui să ne susținem între noi femeile, însă acest lucru nu se întâmpla și voi exemplifica.

Alegerile pentru conducerea partidului din care fac parte au loc la sfârșitul acestei luni.  În cursă s-au înscris 2 femei aparținând a două generații diferite și un bărbat.

Moral, în opinia mea ar fi fost ca restul doamnelor din partid să susțină una dintre aceste două candidaturi.

Însă, Președinta Organizației de Femei și Prim-Vicepreședinta, care de altfel au discursuri feministe înflăcărate, îl susțin pe singurul bărbat aflat în cursă. Mă întreb ce fel de organizație de femei este aceasta?  Dânsele îl susțin pe cel care s-a opus vehement punerii in aplicare a statutului partidului care prevede o cotă de 30% femei la toate alegerile.

Mă întreb de asemenea cum este posibil ca Vicepreședinta PPE, care a ajuns sa fie nominalizată pentru această funcție datorită susținerii puternice a unei alte femei, îl sprijină tot pe singurul bărbat aflat în cursă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.