joi, 28 martie 2013

Maior și gunoiul. Noua imagine de propagandă a bandiților din Primăria Târgu-Mureș



Maior și gunoiul. Noua imagine de propagandă a bandiților din Primăria Târgu-Mureș
Hotărât lucru, Florea și viceprimarii sunt morți, directorii din primărie și-au făcut harakiri, doar Maior muncește. De ochii lumii, desigur. Și când e de față presa pupincuristă și care nu merge la licitații, doar la înțelegeri cu javrele PDL și la… notar, ca să se bată palma afacerii fără martori (Consiliul concurenței anchetezi pactul ălora sau te faci că plouă exact ca atunci când porcii lui Florea au dat mită electorală în campanie tichete de 100.000 de euro profesorilor, dedicate pe magazinul Real?!). A ajuns acesta, care clama ieri facilități pentru profesori și pentru Siletina lui, pentru care ar putea să nu mai deconteze sute de mii de euro lunar, să fie imaginea primăriei și la gunoaie?! Poate știu mai bine rahații din primărie cine se potrivește, doar sunt specialiști în gunoaie de tot felul.
Dacă ne aducem aminte, porcii din primăria lui Florea au fost prinși de Curtea de conturi cu pubele cumpărate de aproape 200.000 de euro (cât instalația de noctură cadou pentru familionul Maior, din banii publici!) și date cadou Salubriservului prietenarului și fostului pușcăriaș Țerbea. Să fie și noile coșuri cadou pentru brașovean?! Curtea de conturi, atenție și la afacerea cu ridicare de mașini, după ce porcii lui Florea decontează sute de mii de euro pe indicatoare în folosul firmei abonate Atenție, se blochează, atenție, se ridică și așa mai departe). Găsiți afacerile cu indicatoare de sute de mii de euro în fiecare an, prin mila bandiților PDL și vedeți sum porcii din primărie au pus indicatoare aproape pe fiecare stâlp, copac, bloc, ca să poată deconta sutele de mii de euro anual! Porcii au pus plăcuțe metalice până și pe blocuri, ca să spună că au reabilitat cu banii publici. De ce nu ar pune leprele și pe pișcoturile dedicate, pe mașinile de serviciu, doar șeful lor le-a dat modelul: Aici sunt banii dumneavoastră, firmele noastre și votul vostru etnic!

Sursa zi de zi.ro:
precum și efectuarea de plăți nejustificate din bugetul local, în valoare de 617.900 lei, către SC Salubriserv SA Târgu-Mureș “ca urmare a efectuării unor cheltuieli privind servicii de salubrizare din veniturile realizate din încasarea de taxe de salubrizare, având ca destinație achiziționarea de eurocontainere și europubele, în condițiile în care prin contractul de concesiune nr. 5/15 ianuarie 2008 încheiat între Consiliul Local Municipal Târgu-Mureș și SC Salubriserv SA Târgu-Mureș, a fost delegată gestiunea serviciilor publice de salubrizare, cheltuielile de întreținere și funcționare ale acestor servicii fiind în sarcina exclusivă a concesionarului.”

Primăria Tîrgu Mureş a dat în folosinţă joi, 28 martie 2013, primele containere îngropate pentru depozitarea gunoiului menajer şi reciclabil. Acestea au fost amplasate pe strada Cutezanţei, în zona Parcului Diamant.

La recepţia lucrării a fost prezent din partea municipalităţii consilierul primarului, Claudiu Maior, care a declarat: “Cu sistemul implementat astăzi facem un pas important în gestionarea problemei deşeurilor menajere şi reciclabile. Containerele sunt perfect ermetice, nu mai atrag şoareci şi şobolani, sunt salubre, estetice şi împiedică răspândirea de mirosuri neplăcute mai ales în sezonul cald. În cel mai scurt timp vom răspândi acest sistem în toate cartierele municipiului Tîrgu Mureş, în funcţie de cererile pe care le vor face Asociaţiile de proprietari.”

Capacitatea containerelor îngropate este de 7 mc, adică cât 7 ghene de gunoi folosite în prezent, iar costurile pentru un astfel de sistem se ridică la 100.000 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.