miercuri, 13 martie 2013

Fiica lui Băsescu se trezește… feministă, Fata lui tata condamnă alte femei!

Fiica lui Băsescu se trezește… feministă, Fata lui tata condamnă alte femei!


Fiica tatălui său, adică EBA, s-a scăpat și a silabisit în Parlamentul European: „Înainte să avem pretenția și să cerem imperativ să fim susținute de colegii noștri bărbați, ar trebui să ne susținem între noi femeile, însă acest lucru nu se întâmplă și voi exemplifica”,
Eurodeputata Elena Băsescu, fiica lui Traian Băsescu, a abordat o temă surprinzătoare în plenul Parlamentului European de marţi, şi anume faptul că trei dintre femeile cu funcţii din PDL au „trădat” cauza feminismului susţinându-l pe Vasile Blaga în cursa pentru şefia PDL. „Înainte să avem pretenția și să cerem imperativ să fim susținute de colegii noștri bărbați, ar trebui să ne susținem între noi femeile, însă acest lucru nu se întâmplă și voi exemplifica”, şi-a început Elena Băsescu discursul. „Alegerile pentru conducerea partidului din care fac parte au loc la sfârșitul acestei luni. În cursă s-au înscris două femei aparținând a două generații diferite și un bărbat. Moral, în opinia mea ar fi fost ca restul doamnelor din partid să susțină una dintre aceste două candidaturi”, a spus EBA, care le-a luat apoi în cătarea puştii pe Cristina Trăilă (preşedinta organizaţiei de femei), Andreea Paul Vass (prim-vicepreşedinta aceleiaşi organizaţii) şi Anca Boagiu (vicepreşedinte al PDL, dar şi al PPE), care au anunţat toate că îl vor susţine pe Blaga. (sursa:A.M.Press)
Fiica tatălui său a ajuns să ceară discriminare pe criterii de sex, iar dacă se judecă că femeile trebuiau să voteze femei și bărbații bărbați probabil că EBA nu ar fi ajuns niciodată în Parlament! Femeile nu sunt în România, din păcate pentru ele - și probabil pentru întreaga societate românească - orientate spre votul matriarhal, iar cei care au votat pentru EBA au fost, mai degrabă bărbații, cărora le plac femeile care arată cât de cât bine și se mai știe că bărbații  nu țin cont de intelectul femeilor, de destule ori, alegând de multe ori chiar proastele care îi fac să se simtă puternici și inteligenți ! Așadar, bărbații iubesc femeile, chiar și pe cele proaste, doar femeile sunt proaste pentru nu votează femeile alese de bandiții PDL. Iar dacă ne amintim cum bărbații-borfași de la PDL Mureș au promovat-o pe EBA, punând și panourile pe trotuar (EBA a făcut trotuarul… mai frumos!), când aveau un candidat la europarlamentare calificat (profesorul Simion Costea, fost consilier la Bruxelles pentru Frunzăverde!), EBA nu ar trebui să se plângă. Au ales-o fraierii și pupincuriștii lui Florea și i-au dat cu flit unui adevărat intelectual și om de caracter. Dacă porcii de pedeliști mureșeni judecau corect susțineau și votau un bărbat calificat și nu o femeie, dar dacă femeia respectivă e fiica tatălui său pupincuriștii s-au conformat! A dracului fază și asta, bărbații sunt proști și o votează pe EBA la ordinele mafiei portocalii, dar femeile care nu se conformează votului sugerat nu sunt feministe!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.