miercuri, 27 martie 2013

Bandiții lui Florea nu recunosc viceprimarii legali, doar pe cei ilegali și hrăniți din banii publici. Porcii de la PDL Mureș au propriile valori, adică gunoaiele PDL



Bandiții lui Florea nu recunosc viceprimarii legali, doar pe cei ilegali și hrăniți din banii publici. Porcii de la PDL Mureș au propriile valori, adică gunoaiele PDL!
S-a întâmplat cu un viceprimar PNL, se întâmplă la fel cu al doilea. Pentru că porcii lui Florea vroiau să pună vreun parazit și rahat de partid viceprimar, l-au săpat pe vicele legal Ichim. Apoi porcii au reușit, cu mafia românească din consiliu local și fără sprijinul UDMR, au pus gășcarul PDL, întreținutul Maior pe Siletina și FCM (milioane de euro din banii fraierilor de târgumureșeni care votează etnic, fără să verifice ce bandiți le bagă în față băieții cu ochii albaștri, istericii comuniști și alte lepădături din presă și administrație și servicii). Justiția s-a pronunțat, Maior a  fost ilegal pus, dar ce contează pentru derbedeii de români și pentru hoții care trebuiau să aibă la butoane tot unul din partid?
Istoria și… isteria se repetă, au fost alegeri, lumea s-a ferit de Maior ca de un măr otrăvit și porcii din PDL Mureș au găsit soluția clasică: săparea vicelui legal PNL. Desigur, bandiții pe bani publici și lepădăturile cu postul înghețat la stat au inventat 1000 de motive pentru care vicele e nașpa și Maior e fată mare și virgina care nu s-a atins de milioane de euro din banii publici, pe cadourile și serviciile cerute de porcii lui Florea. Am ajuns la paroxism cu banditul care plânge că vicele legal îi obligă să ridice 2 mașini pe zi, dar bandiții lui Florea au ridicat până acum pe amicul Țerbea o medie de 5 mașini! Spune cineva de găinăriile cu transportul, imediat  sare Maior să înjure…consilierul. Alo, cetățeanul întreținut din banii publicișli acum copil de casă a lui Florea, omul de care spui e… viceprimar! Și porcii din primărie poate învață asta și nu îl mai semnează ca la crâșmă pe Florea, Csegzi și Maior pe felicitări de 1 martie, pe care să nu le căutăm la magazinul FCM, ca pe autocolantele cu vandali și cu sereiști foști și actuali lepădături de partid, ca să vedem dacă porcii au mai luat  bani pentru destinații cunoscute javrelor PDL. Derbedeilor, ați ținut în primărie tot felul de ratați și rahați și aleșii au trebuit să se mute în clădirea de pe Gheorghe Doja 9. Cum vă permiteți, putorilor, să vă bateți joc de aleși și să întrețineți speranțele a tot felul de analfabeți care vor să mai umfle banii publici și posturi de conducere? Ia verificați ce bani umflă Csegzi și Maior, îndeosebi Maior, pe care porcii din primărie l-au făcut… purtător de cuvânt! Veterinarul sau ce acesta a ajuns enciclopedie ambulantă de partid. A murit cumva Florea și nu știm noi?! Au murit și viceprimarii legali? Păi lăsați un portar ceva, unul calificat, ca să reprezinte instituția, nu șmecherași de partid! Un cioclu calificat, pentru presa șantajată de porcii din PDL și care merge cu intermediarii găinarilor la notar ca să stabilească afacerile la care presa nu are curaj să meargă, dar la care ar suge ceva, cu riscul pupincurismului  pentru găinarii lui Florea și alte pramatii din PDL mare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.