duminică, 3 martie 2013

Pentru ce șmecherași pregătește Primăria Târgu-Mureș scutiri de impozite și subvenții pe apartamentele dedicate de gașca PDL lui Bența, pe banii publici?!



Pentru ce șmecherași pregătește Primăria Târgu-Mureș scutiri de  impozite și subvenții pe apartamentele dedicate de gașca PDL lui Bența, pe banii publici?!
Se pare că unii preferă să trăiască ca în comunism, cu bani publici care să îi întrețină. Iar când ai și niște bandiți din partid sau prietenari care să facă niște legi locale pentru pomana ta totul e mai frumos.
În proxima ședință de consiliu local, bandiții din primărie și consiliul local vor trecerea unui proiect pentru scutirea de impozite a inșilor cu mașini hibride sau electrice. Care sunt cei 3-4 deținători de așa ceva pentru care bandiții banului public vor să facă o pomană nu știm, dar logica spune că dacă ai 50.000 de euro să îți cumperi o astfel de mașină îți plătești dracului impozitul, ca orice om normal, dacă nu ești vreun ratat cu handicap mintal și analfabet, ca să ne fie milă de tine! Atenție! Bandiții din primărie și consiliul local mai pregătesc o șmecherie, mai precis afacerea subvenții pentru inșii care au primit locuință în blocurile inventate de bandiții PDL pentru amicul Bența. Cum porcilor nu le ajunge că au cheltuit milioanele de euro pe care le iau pe credit, acum am ajuns să subvenționăm sărmanii care au vrut locuință! Și dacă vă uitați pe listă găsiți angajați ai primăriei și cine știe ce trepăduși de partid. Gașca din primărie vrea condiții privilegiate pentru angajații din primărie?! Chiar nu mai au ăștia ce bani să cheltuiască pe firmele porcilor PDL Mureș, de e nevoie să și subvenționeze?!

În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 585 din data de 1 martie 2013, se convoacă şedinţa ordinară a Consiliului local municipal Tîrgu Mureş, care va avea loc joi, 7 martie 2013, orele 14ºº, la sediul Municipiului Tîrgu Mureş din Piaţa Victoriei, nr. 3, sala 45, cu următoarea,

O R D I N E   D E   Z I :

1.Proiect de hotărâprivind modificarea şi completarea art. 2 al Hotărârii Consiliului local municipal nr. 19/2011 referitoare la acceptarea propunerii de transmitere a unor imobile din domeniul public al Statului şi din administrarea Aeroclubului României în domeniul public al Municipiului Tîrgu Mureş şi în administrarea Consiliului local municipal Tîrgu Mureş.

!!!!!!!!2.Proiect de hotărâprivind aprobarea scutirii de la plată a impozitului pentru automobile hybrid şi electrice.

3.Proiect de hotărâre privind reducerea cotei de impozitare de la 1,716% la 0,25% la unele imobile aflate în concesiunea S.C. LOCATIV S.A. Tîrgu Mureş pentru anul fiscal 2013.

4.Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către S.C. Dinamic Trans S.R.L. a terenului în suprafaţă de 9,18 mp aparţinând Municipiului Tîrgu Mureş.

5.Proiect de hotărâre  privind concesionarea directă către Textila Mureş Socom a terenului în suprafaţă de 13,65 mp aparţinând Municipiului Tîrgu Mureş.

6.Proiect de hotărâre  privind concesionarea către S.C. Com Tur S.R.L. a terenului în suprafaţă de 13,65 mp aparţinând Municipiului Tîrgu Mureş.

7.Proiect de hotărâre privind aprobarea contractării unui împrumut în valoare de maxim 18.000.000 lei, în conformitatea cu prevederile O.U.G. nr. 3/2013 referitoare la reglementarea unor măsuri pentru reducerea unorarierate din economie, alte măsuri financiare, precum şi modificarea unor acte normative.

8.Proiect de hotărâre privind aprobarea ordinii de prioritate în vederea atribuirii de locuinţe pentru tineri (ANL), destinate închirierii pentru anul 2013.

!!!!!!!!9.Proiect de hotărâre privind subvenţionarea chiriei beneficiarilor unităţilor locative achiziţionate, situate în imobilele din Tîrgu Mureş, Bulevardul Pandurilor nr. 44, 46

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.