joi, 28 martie 2013

Claudiu Maior cere cu nesimțire păstrarea abonamentelor doar pentru ca Siletina să umfle banii. De ce nu propune și un abonament obligatoriu la FCM și o instalație de nocturnă pentru familion din partea fiecărui târgumureșean? Atenție, Maior e doar un angajat personal al lui Florea și nu reprezintă primăria, doar presa șantajată de porcii PDL Mureș îl bagă în seamă!



Claudiu Maior cere cu nesimțire păstrarea abonamentelor doar pentru ca Siletina să umfle banii. De ce nu propune și un abonament obligatoriu la FCM  și o instalație de nocturnă pentru familion din partea fiecărui târgumureșean? Atenție, Maior e doar un angajat personal al lui Florea și nu reprezintă primăria, doar presa șantajată de porcii PDL Mureș îl bagă în seamă!

Dintr-un ziar local, Cuvântul liber, articol nesemnat, probabil trimis de bandiții din primărie și scris acolo de alți bandiți care uită de statutul de funcționar public sau de așa-zisa deontologie și prestează pentru bandiți ca bugetari ca alți actorași, translatori, rude de din ăștia, afaceriști pe firme proprii cu primăria ca organizatoare.

P.S. Ciotlăuș ar putea cere porcilor din PDL Mureș să aibă decența să găsească un prost decent care să o înjure. Unul fără afaceri pe primăria lui Florea, unul care nu a fost pus ilegal de gașca porcilor lui Florea, așa cum a dovedit justiția, unul care nu a fugit din PRM după nici o lună de la alegerile locale (vă mai amintiți când autobuzele asocierii nu făceau reclamă la hoții PDL?), unul care nu are pe familion instalații de nocturnă prin porcii PDL Mureș, unul care nu merge la DNA și nu are amici pușcăriași și interceptări în dosarul dezafilierii Craiovei, un alt motiv bun de tras în jos gașca porcilor PDL, pentru că Subotici a ajuns la FCM prin dezafilierea semnată de fostul pușcăriaș Țerbea!  Iar angajații din primărie ar trebuie să realizeze că în fața presei nu poate vorbi un necalificat, declarațiile se dau de către primar, viceprimari legali, de către șefii de direcții. Nu ați lăsa un portar să vă reprezinte și nici un individ care e doar goarna lui Florea, nu-i așa? Sau e mafia prea mare?
- Social
nr. 61 / 28 Martie, 2013
Sedinta de marti a Consiliului Local Targu-Mures a fost din nou una tumultoasa. Unul din punctele care a provocat discutii aprinse a fost punctul 21 legat de bursele scolare, neplatite de mai multe luni de zile. Referitor la acest punct de pe ordinea de zi, consilierul local Claudiu Maior ne-a declarat: "In primul rand sunt suparat sa vad ca Guvernul USL nu vireaza banii "sume defalcate din taxa pe valoarea adaugata” necesari burselor scolare, lasand tot acest efort financiar exclusiv pe umerii Primariilor. Va rog sa va aduceti aminte ca in campania electorala USL promitea plata la timp a burselor, ba chiar si marirea lor. Iata ca nu s-au tinut de cuvant. De un an de zile se stie in Consiliul Local ca Guvernul USL nu a platit nici 5 bani (!!!) pentru bursele scolare cuvenite elevilor din TarguMures din "sume defalcate din taxa pe valoarea adaugata” asa cum prevede Legea nr.1/2011 art.105 alin.(2) litera (d), inregistrandu-se restante. Acum, dupa un an de sfidare si umilinte din partea guvernului USL, doamna Ionela Ciotlaus propune o bursa sociala de 40 de lei, pentru elevii cu o situatie materiala grea. Pe de alta parte insa tot ea doreste sa desfiinteze abonamentele gratuite de care beneficiaza toti (!) elevii cu domiciliul in Targu-Mures. Adica le dai 40 de lei bursa sociala unor elevi dar desfiintezi un abonament de transport care costa 65 de lei pentru toti elevii. Da cu o mana, ia cu alta. Astfel, fiecare familie cu probleme materiale pierde 23 de lei pe luna pentru ca Ionela Ciotlaus sa se simta importanta in fata cetatenilor. Mai mult, tot ea propune ca aceste burse platite din banii orasului sa fie acordate SI elevilor care nu au domiciliul in Targu-Mures (!) ci in alte localitati. Sfatul meu pentru ea ar fi sa se preocupe mai mult de soarta orasului si sa propuna Guvernului pe care il reprezinta PLATA LA TIMP a contributiilor pentru bursele scolare, sa propuna crestere alocatiei pentru copii, sa propuna programe speciale pentru elevii din Targu-Mures. Totodata o rog respectuos sa inceteze acest razboi impotriva targumuresenilor, sa termine cu intrigile si cu uneltirile pe care le pune la care.”
A ajuns Maior să plângă de interesele elevilor, care sunt, de fapt, interesele lui și ale Siletinei pe care o pune pe alt nume. Individul acesta care și-a completat prima declarație de avere  ca Bulă, scriind la noul loc de muncă că declară…în calitate de consultant manager Siletina(sic!?), fapt consemnat în același Cuvânt liber, încearcă prin articole nesemnate și publicate în presa controlată de bandiții din primărie, adică cea care nu merge la licitație, dar merge la …notar(ca să aranjeze înțelegerile, așa cum se laudă cătanele lui Florea la telefon!), Consiliul concurenței nu e vorba de cartelul…românesc?, zice de elevi să înjure viceprimarul legal și liberal.
 Elevii sunt cei care nu au sursă de venit, în afară de ce primesc de la părinți. Dar nici măcar pe vremea lui Ceaușescu nu se plimbau elevii gratuit, cu toții, poate doar cei cu cazuri speciale. Și să nu mai spunem de studenți. Porcii din PDL Mureș au inventat Studcard. Așa cum tot în Cuvântul liber am arătat, găinăria era la început doar pentru 4 orașe PDL(Arad, Oradea, Cluj-Napoca și Târgu-Mureș), în care pedeliștii vroiau din nou să îi prostească pe oameni și să le ia voturile! Pentru hoții PDL Mureș: studenția nu înseamnă ca eu să îi întrețin pe cei care fac o facultate pentru ca Siletina să ia banii. Căutați, fraierilor, să aflați câți studenți au propria mașină(deci nu au nevoie de autobuzele lui Maior!) și cum peste jumătate dintre studenți sunt la taxă. Când nu ești în stare să intri la fără taxă și îți permiți să plătești între 3500 de lei și 8500 de lei la Târgu-Mureș pentru un an de studiu, să vii ca porcul să te plimbi gratuit sau subvenționat pe autobuze e nesimțire, că bandiții din PDL Mureș au introdus Studcard în 2008, înainte de campania electorală(vă mai aduceți aminte cum C.L. scris de omagiile fierbinți ale studenților pentru tătucul care le-a dat studcardul portocaliu?!).  Dacă își permite un loc la UMF, de exemplu, de 8500 de lei pe an, cum să îi dai pensionarilor și ale celorlalți?!
Așteptăm ca Maior să se indigneze că elevii merg gratuit la bazin și pensionarii la Țerbea, pe afacerile inventate de trepădușii PDL și bandiții din primărie. Nu am auzit de licitații, iar bandiții au pe site o așa-zisă afacere Transport terestru ocazional al primăriei, de sute de mii de euro pe an! Desigur, Siletina ia singură banii, aici nu e vorba de asocierea de toate zilele, afacerea a fost dedicată de ani pentru gășcarul lui Florea.  Iar dacă tot e interesat de buget și de bunul celorlalți, ar putea Maior să aducă instalația de nocturnă de la familion, cadoul porcilor PDL din primărie, de 200.000 de euro. Instalația a fost scoasă la vânzare de fisc, pentru că FCM nu vroia să pătească impozitele legale și aflăm că s-0augăsit bani! I-a primit de la bandiții lui Florea? Dumneavoastră îi cumpărați, de nevoie, familionului lui Maior instalație de nocturnă de 200.000 de euro și individul se laudă cu instalația de nocturnă de 600.000 de euro din…sponsorizări. Curtea de conturi, verifici ce donații și-au tras bandiții de la PDL Mureș și cum e povestea aia cu…sponsorizarea? Dacă bandiții aveau 600.000 de euro din sponsorizare, de ce au mai șparlit 200.000 de euro din buzunarele fraierilor de târgumureșeni chemați isteric să voteze român (pe motivul nespus: ca să nu fure ungurul ce poate fura românul)?

Anunt de participare numarul 120124/28.04.2011



Operatorii economici inregistrati au posibilitatea de a selecta anuntul in vederea primirii de notificari privind evenimentele acestei proceduri de achizitie publica.



Detalii procedura



Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures



Numar anunt de participare: 120124 / 28.04.2011



Denumire contract: Furnizare echipamente pt instalatie de iluminat nocturn teren de sport str Insulei din Mun Tg Mures



Stare procedura: In desfasurare



Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA



I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:Primaria Municipiului Tirgu-Mures



Adresa postala: Piata Victoriei nr.3 , Localitatea: Targu Mures , Cod postal: 540026 , Romania , Punct(e) de contact: Maria-Magdalena Grama , Tel. 0265-268330 , Email: licitatie@tirgumures.ro , Fax: 0365-801856 , Adresa internet (URL): www.tirgumures.ro , Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro















I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)



Autoritate regionala sau localaActivitate (activitati)







- Servicii generale ale administratiilor publice



Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI



II.1) Descriere



II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta



Furnizare echipamente pt instalatie de iluminat nocturn teren de sport str Insulei din Mun Tg Mures



II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilorFurnizare



Cumparare



Locul principal de livrare: str. Caminului nr. 35 din Municipiul Tirgu Mures  – ceea ce apare ca fiind sediul INSTA GRUP, firmă care, dacă o căutaţi şi pe Google maps, o găsiţi cu punct de lucru în…miniprimărie:



30A Strada 22 Decembrie 1989, Punct de Lucru Primăria Târgu Mureş, Municipiul Targu Mures 540243 0265 253 997 ‎



Codul NUTS: RO125 – Mures-







II.1.3) Anuntul implica







Un contract de achizitii publice







II.1.4) Informatii privind acordul-cadru







II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor







Furnizare echipamente pt instalatie de iluminat nocturn teren de sport str Insulei din Mun Tg Mures







II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)







34928520-9 – Stalpi de iluminat (Rev.2)







31527260-6 – Sisteme de iluminat (Rev.2)















II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice







Nu







II.1.8) Impartire in loturi







Nu















II.1.9) Vor fi acceptate variante







Nu







II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru







II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul







Furnizare







Valoarea estimata fara TVA: 850,000 RON















II.2.2) Optiuni







Nu







II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare







30 zile incepand de la data atribuirii contractului















Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE















III.1) Conditii referitoare la contract







III.1.1) Depozite valorice si garantii solicitate







Cuantumul garantiei de participare este de 17.000 lei, Cuantumul garantiei de buna executie este de 5% din valoarea contractului fara TVA.







III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante







Bugetul Local al Municipiului Tirgu Mures







III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul







Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare







III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale







Nu







III.2) Conditii de participare







III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei







Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate







Declaratia privind eligibilitatea, Declaratia privind inexistenta starii de faliment, Declaratie privind neancadrarea in prevederile art 69^1 din OUG 34/2006, Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta, Sa aiba indeplinite obligatiile exigibile de plata catre Bugetul consolidat de Stat si catre Bugetul Local







III.2.2) Capacitatea economica si financiara







Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate







Cifra medie de afaceri pe ultimii 3 ani cu valoare egala sau mai mare de 1.700.000 lei







III.2.3) Capacitatea tehnica







Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate







Experienta similara: indeplinirea in ultimii 3 ani, cel putin a unui contract de furnizare de echipamente similare cu valoare egala sau mai mare de 850.000 lei. Se accepta cumularea din cel mult doua contracte.



ISO 9001 sau echivalent, ISO 14001 sau echivalent



III.2.4) Contracte rezervate



Nu



III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii



III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii



Nu















III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective







Nu















SECTIUNEA IV: PROCEDURA















IV.1) Tipul procedurii







IV.1.1) Tipul procedurii







Licitatie deschisa







IV.2) Criterii de atribuire







IV.2.1) Criterii de atribuire







Pretul cel mai scazut































IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica







Nu







IV.3) Informatii administrative







IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta







IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract







Nu







IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)







Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 03.06.2011 12:00















Documente de plata: NU















IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare







06.06.2011 10:00







IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati







IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare







Romana















IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta







60 zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)







IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor







Data: 06.06.2011 13:00







Locul: Municipiul Tirgu-Mures, P-ta Victoriei nr. 3, camera 45







Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da







Administratorii societatilor ofertante si/sau reprezentanti imputerniciti ai acestora.















SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE















VI.1) Contractul este periodic







Nu







VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare







Nu







Tip de finantare: Fonduri bugetare







VI.3) Alte informatii







VI.4) Cai de atac







VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac







Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor







Adresa postala: str. Stavropoleos nr. 6, , Localitatea: Bucuresti , Cod postal: 030084 , Romania , Tel. 021-3104641 , Email: office@cnsc.ro , Fax: 021- 3104642















Organism competent pentru procedurile de mediere







VI.4.2) Utilizarea cailor de atac







Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac







VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac







Serviciul Juridic si Contencios Administrativ







Adresa postala: P-ta Victoriei nr. 3 , Localitatea: Tirgu-Mures , Cod postal: 540026 , Romania , Tel. 0265-268330 , Fax: 0265- 260.813















VI.5) Data expedierii prezentului anunt







20.04.2011 14:11



Citeste mai mult: Cât costă nocturna, pentru meciurile FCM Târgu-Mureş – echipa inventată în campanie electorală? 200.000 de euro din bani publici sau 600.000 de euro din aşa-zise sponsorizări?!

Citeste mai mult: DNA acuză consilieri și aleși din Alba Iulia care au furat banii publici pe motiv de fotbal. La Târgu-Mureș așteptăm, încă, control la FCM, ca să lămurim unde s-au dus banii publici, instalația de nocturnă de 200.000 de euro din banii publici și cum decontează șmecherii abonamentele și facilitățile galeriei!


SC Siletina Impex SRL Târgu-Mureş a câştigat licitaţia organizată de Primăria Târgu-Mureş pentru achiziţionarea de servicii de transport terestru ocazional de pasageri. Potrivit portalului listafirme.ro, la licitaţie a participat o singură ofertă, iar valoarea contractului este de 537.000 lei, fără TVA. Conform site-ului listafirme.ro, SC Siletina Impex SRL Târgu-Mureş are ca obiect de activitate transporturi urbane, suburbane şi metropolitane de călători, are un asociat persoană fizică, Simona Brîncovan şi un asociat persoană juridică, Garo Style SRL. În 2011, societatea a avut 485 de salariaţi, a derulat afaceri de 15.834.899 lei şi a obţinut profit de 1.388 lei (zidezi.ro)
           

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.