vineri, 8 martie 2013

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș l-au trimis pe Maior ca să își facă imagine pe banii publici. Flori de la individ în…fabrici! Vizită de lucru inventată de porcii PDL Mureș



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș l-au trimis pe Maior ca să își facă imagine pe banii publici. Flori de la individ în…fabrici! Vizită de lucru inventată de porcii PDL Mureș
Bandiții lui Florea din Primăria Târgu-Mureș și pupincuriștii de funcționari publici, ratații din presa jegurilor portocalii, profitori ai banului public și alte gunoaie care asudă pentru imaginea lui Maior au ajuns să facă poze și să îl prezinte pe slujbașul lui Florea în vizite de lucru la…fabrici! Simțul ridicolului e mort cu desăvârșire la insul ținut pe banii publici pe Siletina și FCM și nostalgia după comunism zace încă în porcii din primărie?! Măcar jigodiile nu s-au mai folosit de sereiști expirați și de autocolante, ca să mai pună la cale vreo manipulare, ca în campania electorală a javrelor PDL.  Porcilor, ce mai inventați de 15 martie pentru Maior? Dă beneficiarul banilor de la Florea pe FCM și Siletina lalele la udemeriștii care nu l-au vrut pe întreținutul pe bani publici viceprimar?!
 Atenție, porcii din PDL Mureș și primărie l-au băgat pe ăla în față pe felicitările pe care curvele politicii portocalii le-au scos, probabil, tot pe magazinul FCM, l-au pomenit în afacerea 1 martie, acum doar 8 martie mai trebuia bifat de gangsterii care cred că îl mai pot pune viceprimar o dată pe Maior și să îi mai dea acces la afacerile pe familion și pe Siletina pe care a pus-o pe vreun prost. 

Tîrgumureșeanul.ro, din întâmplare site cu marcă întregistrată  pe Chioreanu cel care se dă consilier de ilegalul Maior, viceprimar ilegal dovedit prin sentință judecătorească.
Cu ocazia zilei de 8 Martie, Claudiu Maior a oferit flori din partea Primăriei Tîrgu-Mureş doamnelor şi domnişoarelor din mai multe unităţi de producţie din Tîrgu-Mureş. " Suntem foarte bucuroase de acest gest frumos venit din partea Primăriei şi a domnului Claudiu. Sunt puţini acei oameni care îşi mai aduc aminte de noi, nişte muncitoare simple" a spus Carmen Fărcaş, o doamnă în vârstă de 49 de ani de la una din fabricile vizitate. " Îmi pare rău că nu pot să trec pe la toate doamnele şi domnişoarele care lucrează şi care fiecare în parte merită cel puţin o floare. Am vizita astăzi peste 10 fabrici şi întreprinderi şi peste tot am găsit femei frumoase, femei implicate, femei care muncesc pentru familie şi merită întregul nostru respect şi toată dragostea noastră. Le doresc multă sănătate şi fericire şi le asigur din nou pe doamne şi domnişoare de tot sprijinul Primăriei Tîrgu-Mureş." a declarat Claudiu Maior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.