vineri, 1 martie 2013

Primăria lui Florea pregătește subvenții pentru angajații din primăria Târgu-Mureș?! Nesimțire sau doar prostie cruntă? După ce l-au ajutat pe Bența, bandiții vor și subvenții pentru chiriile subordonaților?!



Primăria lui Florea pregătește subvenții pentru angajații din primăria Târgu-Mureș?! Nesimțire sau doar prostie cruntă? După ce l-au ajutat pe Bența, bandiții vor  și subvenții pentru chiriile subordonaților?!
Aflăm cu surprindere de ce vor băieții veseli din primărie și consiliul local să supună votului în proxima ședință de consiliu local. Art 9.          Proiect de hotărâre privind subvenţionarea chiriei beneficiarilor unităţilor locative achiziţionate, situate în imobilele din Tîrgu Mureş, Bulevardul Pandurilor nr. 44, 46. - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/7-martie-sedinta-de-consiliu-local-tirgu-mures.html#sthash.e3dfAcbx.dpuf.
Care va să zică, pe locuințele dedicate de bandiți pe Bența, constructor pentru gașca PDL și după alegerea lui Florea din 2008, vă amintiți cum sunau garsoniere pentru rromi?, șmecherașii de partid și pe bani publici vor să inventeze subvenții? Și pentru cine? Pentru angajați ai primăriei? Voi nu aveți rușine, pramatiilor, construiți pe banii noștri și le mai dați și subvenții? Curtea de conturi, îți pasă?!

Pentru amatorii de statistici 136 de apartamente nu au avut nici măcar 2 solicitanți pe un apartament și dacă urmăriți lista solicitanților vei găsi nume comune cu angajații din primărie. De verificat și celelalte nume, pentru a nu avea vreo surpriză că șmecherașii și-au tras blocuri pentru angajații primăriei sau pentru foști șefi de instituții. Până atunci, verificați numele Veronica Doda(servicii de secretariat?!), Petru Mihai Runcan(fost director Aeroport?!), Kiss Imola(director primărie?!)! Șmecherașii lui Florea inventează subvenții pentru angajații primăriei?! Bă, nu aveți rușine sau credeți că votul etnic, presa care trebuie să meargă la notar pentru a primi banii primăriei, așa cum se laudă intermediarii care iau pe firmele lor prin licitație și băieții de la SRI care înjură UDMR sau PSD pot la nesfârșit să vă acopere?!

Lista e aici: http://www.tirgumures.ro/pdf/locuinte44.pdf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.