vineri, 1 martie 2013

Bandiții lui Florea îl promovează pe acesta și pe consilierii lui pe bani publici. Javrelor, conducerea primăriei înseamnă primar plus viceprimari, nu primar și prietenarii cu afaceri!



Bandiții lui Florea îl promovează pe acesta și pe consilierii lui pe bani publici. Javrelor, conducerea primăriei înseamnă primar plus viceprimari, nu primar și prietenarii  cu afaceri!
Porcii de la PDL vă iau mereu de proști. În cutiile poștale aveți astăzi o altă dovadă a găinăriei javrelor din PDL Mureș. În scrisoare cu emblema primăriei, cu semnături în vigoare, Florea, Maior și Sandor se adresează doamnelor și domnișoarelor invitate să facă baie sau să meargă gratuit la cinema! Cum instituțiile respective sunt pe banii publici, generozitatea e vecină cu ridicolul și să nu mai pomenim că Arta, patinoarul, balonul sunt de fapt afaceri dedicate ale găinarilor de partid plus camarila abonată la primăria lui Florea, aici nici nu se pune problema ca să se obțină profit, doar ca să existe lucrări pentru banditul din PDL, din camarilă și așa mai departe.  Atenție, bandiții nu scriu nicăieri ce firmă a tipărit felicitarea, cine a distribuit, așa că bănuim o altă afacere dedicată pentru javrele din camarila PDL Mureș. Pentru porcii din primărie, atenție, felicitarea nu e una oficială! Nu e semnată decât de Florea și de doi prieteni de-ai lui, angajați în primărie, dintre care unul viceprimar ilegal, cum a dovedit-o sentința recentă. Dacă ar fi fost din partea primăriei era semnată de viceprimarii actuali, din partea PNL și UDMR. Porcii dovedesc, iar, că se folosesc de banii publici pentru campanie pentru PDL-iști și prietenari, așa că puteți să le cereți borfașilor din primărie să deconteze din banii lor jegurile de felicitări!
P.S. Bandiții au text asemănător postat anterior, în 25 februarie, pe siteul  cu marcă înregistrată pe Chiorean, acela care era consilier al lui Maior. Ce altă dovadă de afacere de partid mai vreți?! Mai ales că boii nu au postat și pe siteul pe bani publici tîrgumureș.ro, locul provocărilor cu sereiști obosiți și cu polițiști locali rasiști care stârpesc cuibul de țigani din locul în care porcii PDL  nu au apucat să cheltuiască 2,1 milioane de euro pe borfașii cu firme din PDL Mureș. Siteul cu propagandă de partid știa de gratuitate de acum 5 zile, nu știau porcii care postează pe siteul public și afacerea apare înainte și pe felicitări?! Proștilor!
P.S.2 Pe siteul pe bani publici sunt prostiile cu Florea în apărarea lui Benedek și înjurăturile lui Florea la adresa lui Nicolăescu și aberații cu capitale de regiune. Pentru asta îi plătiți pe șmecherași? Pentru asta există gunoiul de site de partid!
Poze pe florentindeac.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.