miercuri, 27 martie 2013

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș pregăteau impozite zero pentru cei care fac reabilitări termice la locuințe și alte imobile



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș pregăteau impozite zero pentru cei care fac reabilitări termice la locuințe și alte imobile
Dacă căutați pe internet, găsiți reabilitări termice pe unii ca Bena sau Borșan, oamenii de bază ai PDL Mureș, unii membri de partid. E fără jenă pentru instituția cu șefii PDL Mureș să facă afaceri pe subordonații din partid, doar suntem în orașul în care dușmanul de clasă e… maghiarul, vandalul imaginat de bandiții cu alcool prin sânge sau sânge prin alcool sau de boii cu pretenții de SRI-iști și de alți trepăduși din primărie care uită că sunt funcționari publici și se dau doar lingăii lui Florea și legea nescrisă e suptul banului pe firme de români, de preferat pedeliști afectați de criză. Pentru bandiții din primărie: plata impozitelor e o datorie cetățenească. Vi s-au terminat fraierii, leprelor, dacă ați ajuns să stimulați cu neplata a 200 de lei pe an impozit pentru fraierii care fac reabilitări pe cheltuiala lor, după ce ați fraierit pe alții, pe banii publici, prin Bența, Borșan, Poruțiu și alții din gașcă?!  Atenție, vorbim de borfașii care vroiau subvenții pentru directorașii din primărie și alți angajați care au primit locuințe din banii publici și pe Bența, de bandiții care inventează impozite zero pentru mașini electrice și hibrid, de bandiții care inventează subvenții sută la sută pentru oameni de peste 57 de ani și care nu au nici măcar calitatea de pensionari, dar care trebuie livrați Siletinei lui Maior să mai umfle câteva sute de mii de euro pe motiv de abonament. Alo, bandiții, ce mai subvenționați din banii noștri și pe firmele viermilor din PDL Mureș?

În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 695 din data de 21martie 2013, se convoacă şedinţa ordinară a Consiliului local municipal Tîrgu Mureş, care va avea loc marţi, 26 martie 2013, orele 14ºº, la sediul Municipiului Tîrgu Mureş din Piaţa Victoriei, nr. 3, sala 45, cu următoarea, O R D I N E D E Z I :

1.    Proiect de hotărâre  privind aprobarea bugetului împrumuturilor interne contractate de Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Tîrgu Mureş, potrivit O.U.G. nr. 2/2013, pentru anul 2013.
2.    Proiect de hotărâre  privind aprobarea cererii de finanţare şi a cheltuielilor aferente pentru proiectul „Reabilitare termică a 10 blocuri de locuinţe – Tîrgu Mureş – LOT I”.
3.    Proiect de hotărâre  privind aprobarea cererii de finanţare şi a cheltuielilor aferente pentru proiectul „Reabilitare termică a 28 blocuri de locuinţe – Tîrgu Mureş – LOT II”.
4.    Proiect de hotărâre  privind angajarea unui mandatar judiciar în cauzele generate urmare declanşării procedurii de executare silită în dosar execuţional 204/E/2008 de BEJ Giunca Maria Cristina.
5.    Proiect de hotărâre  privind mandatarea reprezentantului A.G.A. dl./d-na __________________ să aprobe documentele referitoare la subiectele de pe Ordinea de zi a şedinţei Adunării Generale a Acţionarilor din data de 11.
6.    Proiect de hotărâre  privind completarea Hotărârii Consiliului local municipal nr. 125/27.04.2006 referitoare la aprobarea Contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apă şi de canalizare din Tîrgu Mureş şi a documentaţiei aferente.
7.    Proiect de hotărâre  privind aprobarea încheierii unui parteneriat pentru organizarea Conferinţei Internaţionale în Drept Public şi Administraţie Publică, cu tema: „Provocările secolului 21 în drept şi administraţie publică”.
8.    Proiect de hotărâre  privind aprobarea vânzării prin licitaţie publică a lotului 131 în suprafaţă de 450 mp situat în Cartierul Belvedere.
9.    Proiect de hotărâre  privind completarea metodologiei pentru pregătirea şi organizarea licitaţiilor pentru vânzarea imobilelor aflate în domeniul privat al municipiului aprobată prin H.C.L.M. nr. 477 din 17.12.2009.
10.    Proiect de hotărâre  privind concesionarea directă către Vintilă Ionel Ioan şi Vintilă Mărioara a terenului în suprafaţă de 15,60 mp aparţinând Municipiului Tîrgu Mureş.
11.    Proiect de hotărâre  privind concesionarea directă către Kiss Ladislau a terenului în suprafaţă de 14,11 mp aparţinând Municipiului Tîrgu Mureş.
12.    Proiect de hotărâre  privind prelungirea unor contracte de închiriere pentru spaţii cu altă destinaţie decât aceea de locuinţă, precum şi repartizarea spaţiilor aflate în proprietatea municipalităţii.
13.    Proiect de hotărâre  privind aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic de Detaliu – studiu de amplasament pentru construire casă de locuit cu regim de înălţime P+M, conformare arhitectural volumetrică, mod de ocupare a terenului”, str. Substejeriş nr. 8, proprietari – beneficiari Todoran Butilă George Cristian şi Todoran Butilă Anamaria.
14.    Proiect de hotărâre  privind aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic de Detaliu - studiu de amplasament construire locuinţă unifamilială D+P+M, stabilire reglementări privind accesele auto şi pietonale, conformare arhitectural- volumetrică, mod de ocupare a terenului”, str. Simion Mândrescu, fn proprietari-beneficiari Boalcă Ioan şi Boalcă Elena.
15.    Proiect de hotărâre  privind reglementarea  închirierii  terenurilor pentru terase de alimentaţie publică în Complexul de Agrement şi Sport ,,Mureşul”.
16.    Proiect de hotărâre  privind trecerea unui teren în suprafaţă de 58 mp din Tîrgu Mureş, str. Constantin Hagi Stoian f.nr., în proprietatea publică a Municipiului Tîrgu Mureş de la Baciu Leontin şi Baciu Ezabella Brigitta.
17.    Proiect de hotărâre  privind trecerea unui teren în suprafaţă de 42 mp din Tîrgu Mureş, str. Remetea f.nr., în proprietatea publică a Municipiului Tîrgu Mureş de la Fărcaş Gheorghe şi Fărcaş Cornelia.
18.    Proiect de hotărâre  privind trecerea unui teren în suprafaţă de 30,60 mp din Tîrgu Mureş, str. Constantin Hagi Stoian f.nr., în proprietatea publică a Municipiului Tîrgu Mureş de la Ştefan Florin.
19.    Proiect de hotărâre  privind trecerea unui teren în suprafaţă de 27 mp din Tîrgu Mureş, str. Constantin Hagi Stoian, f.nr., în proprietatea publică a Municipiului Tîrgu Mureş de la Ştefan Florin.
20.    Proiect de hotărâre  privind modificarea Hotărârii Consiliului local municipal nr. 377 din 17.09.2009 referitoare la aprobarea amplasării bustului scriitorului Suto Andras.
21.    Proiect de hotărâre  privind acordarea burselor şcolare pentru anul şcolar 2012 – 2013.
22.    Proiect de hotărâre  privind aprobarea Regulamentului de acordare a scutirilor de la plata impozitului pe clădiri a proprietarilor apartamentelor din blocurile de locuinţe şi ai imobilelor care execută lucrări de intervenţie pe cheltuiala proprie pentru creşterea performanţei energetice ori lucrări cu privire la creşterea calităţii arhitectual-ambientale.

Anunt de atribuire numarul 129317/05.10.2012

Tip legislatie: OG 34


Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA


I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
Primaria Municipiului Tirgu-Mures
Adresa postala: Piata Victoriei nr.3 , Localitatea: Targu Mures , Cod postal: 540026 , Romania , Punct(e) de contact: NICOLETA ALINA DAMIAN , Tel. +40 0265268330 , Email: licitatie@tirgumures.ro , Fax: +04 0365801856 , Adresa internet (URL): www.tirgumures.ro


I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Agentie/birou regional sau local
Activitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice

Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu


Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI


II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea atribuita contractului de autoritatea contractanta
lucrari de reabilitare termica a blocurilor situate in Tg.Mures cuprinse in programul de masuri speciale de reabilitare termica pe anul 2011
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Lucrari
Executarea, prin orice mijloace, a unei lucrari, conform cerintelor specificate de autoritatea contractanta
Locul principal de executare: Tg.Mures
Codul NUTS: RO125 - Mures

II.1.3) Anuntul implica

II.1.4) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
lucrari suplimentare de reabilitare termica a blocurilor situate pe str. Pandurilor nr. 6 , str. 22 Decembrie 1989 nr. 38, B-dul Pandurilor nr. 2, str. Gheorghe Marinescu nr. 45, str. Ion Buteanu nr. 21-23, str. Moldovei nr. 16, B-dul 1848 nr. 46, B- dul 1848 nr.48, str.Aleea Carpati nr. 35, str.Petru Dobra nr.55, str.Sirguintei nr. 28 cuprinse in programul de masuri speciale de reabilitare termica pe anul 2011.
II.1.5) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
45321000-3 - Lucrari de izolare termica (Rev.2)

II.1.6) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.2) Valoarea totala finala a contractului (contractelor)
II.2.1) Valoarea totala finala a contractului sau a contractelor
170,305 RON



SECTIUNEA IV: PROCEDURA


IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Negociere fara anunt de participare
Justificarea alegerii procedurii de negociere fara publicarea prealabila a unui anunt de participare:
* Noi lucrari / servicii, constituind o repetare a lucrarilor / serviciilor existente si solicitate in conformitate cu conditiile stricte conforme cu cele stabilite in directiva

IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut


IV.2.2) S-a organizat o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu


SECTIUNEA V : ATRIBUIREA CONTRACTULUI


Contract nr: 295 Denumirea: lucrari de reabilitare termica a blocurilor situate cuprinse in programul de masuri speciale de reab
V.1) Data atribuirii contractului 12.09.2012
V.2) Numarul de oferte primite 1
Numarul de oferte admisibile 1
V.3) Numele si adresa operatorului economic caruia i-a fost atribuit contractul
SC CONTRANSCOM BENTA SA, lider al asocierii dintre SC CONTRANSCOM BENTA SA si SC ENERGOLPUS SRL
Adresa postala: str. Muresului, nr. 1 , Localitatea: Nazna , Cod postal: 547529 , Romania , Tel. +40265-320032 , Fax: +40265-320032


V.4) Informatii privind valoarea contractului
Estimarea initiala a valorii contractului
Valoarea: 170305.00 Moneda: RON Fara TVA
Valoarea totala finala a contractului
Valoarea: 170305.00 Moneda: RON Fara TVA

V.5) Contractul ar putea fi subcontractat
Nu




SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE


VI.1) Contractul de fata este legat de un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
VI.2) Alte informatii
VI.3) Cai de atac
VI.3.1) Organismul competent pentru caile de atac
Tribunalul Comercial Mures
Adresa postala: str. Justitiei nr. 1 , Localitatea: Tirgu-Mures , Cod postal: 540069 , Romania , Tel. +40 265-262010 , Email: mures-comercial@just.ro , Fax: +40 265-311827

Organismul competent pentru procedurile de mediere
Tribunalul Comercial Mures
Adresa postala: str. Justitiei nr. 1 , Localitatea: Tirgu-Mures , Cod postal: 540069 , Romania , Tel. +40 265-262010 , Email: mures-comercial@just.ro , Fax: +40 265-311827

VI.3.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
VI.3.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Serviciul juridic si contencios administrativ
Adresa postala: P-ta Victoriei nr.3 , Localitatea: Tirgu-Mures , Cod postal: 540026 , Romania , Tel. +40 265-268330 , Fax: +40 265-260813

VI.4) Data expedierii prezentului anunt
03.10.2012 10:17

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.