duminică, 31 martie 2013

Dorin Florea a scăpat de șutul în fund din parte lui Blaga pentru că era în județ cu… maghiari!

Dorin Florea a scăpat de șutul în fund din parte lui Blaga pentru că era în județ cu… maghiari!
La vremea respectivă, 2009, atrăgeam atenția pedeliștilor mureșeni despre promisiunea lui Blaga că le va da un șut în fund șefilor de filială PDL care s-au dovedit varză și incapabili să adune voturi pentru troglodiții lor.  Ce să vezi, Florea a fost varză, după ce porcii lui din primărie au mai și dat în acel an tichete cadou profesorilor(mită electorală?!) din banii publici, pe magazin Real, dedicat, de 100.000 de euro și au mai și făcut campanie pentru Băseasca din pupincurism pentru tat-su!
Liderii care au favorizat-o pe EBA, în topul codaşilor de partid
Organizaţiile PDL au fost avertizate încă din perioada campaneiei electorale că, în cazul în care nu îşi fac norma la euroalegeri, vor fi sancţionate, mesajul din partea conducerii PDL fiind transmis, în mod oficial, de secretarul general, Vasile Blaga.
Astfel liderii filialelor care nu au obţinut un scor de peste 25% ar cam trebuzi să-şi facă bagajele. De la această regulă generală sunt exceptate organizaţiile din judeţele dominate de maghiari şi filialele puternice de la care aşteptările electorale au fost mai mari la nivelul conducerii centrale a PDL. http://www.antena3.ro/politica/blaga-pregatit-sa-decapiteze-in-numele-pdl-filialele-care-au-dezamagit-73358.html


Mures: UDMR pe primul loc, cu 49,3 % din voturi



Rezultate finale – Alegerile din judetul Mures au fost castigate de UDMR, care a obtinut 49,3 % dintre sufragii. Pe locul al doilea, dar la mare distanta, se afla Alianta PSD-PC, cu 15,7%, urmata de PDL cu 13,2%, PRM cu 8,36%, PNL cu 7,95%, Elena Basescu cu 3,11%, PNTCD cu 1,02%, Pavel Abraham cu 0,9% si Forta Civica cu 0,03%.

In ceea ce priveste prezenta la urne, 155.686 de mureseni si-au exprimat optiunea, din totalul de 484.272.

Să mai spunem că bandiții lui Florea au dat tichete cadou profesorilor în campania electorală, dedicate pe Real (Cu Consiliul concurenței Mureș refuzând să vadă găinăria!) și că porcii din PDL Mureș au băgat-o în față de silabiseala sa EBA, în defavoarea profesionistului Siminon Costea, pentru că porcii trebuiau să pupe ceva dos la Băsescu?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.