duminică, 3 martie 2013

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș acoperă afacerile șefului de asociație Ioan Cucuiet. Impozitele și informațiile sunt pentru proști! Episodul 2



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș acoperă afacerile șefului de asociație Ioan Cucuiet. Impozitele și informațiile sunt pentru proști! Episodul 2
După cum v-am informat, bandiții din primăria lui  Dorin Florea nu au reușit într-o lună să răspundă la o cerere în care îndrăzneam să îi întreb pe ăștia unde sunt autorizațiile pentru Ioan Cucuiet, șef de asociație și prietenar cu gașca PDL Mureș, tăietor fără autorizație de la primărie (sic) de copaci și gard viu pentru o pramatie … Claudiu (numele nu l-a pomenit, doar prenumele, dar știa că cetățeanul respectiv l-a rugat să taie gard viu și copaci). După cum se vede, slujbașii pe banii publici, adică ai noștri,  nu au voie să facă ceva împotriva afaceriștilor porcilor din PDL, ceea ce denotă prostie și abuz în serviciu, câtă vreme alții plătesc impozite și respectă legea și pentru alții lepădăturile de partid pregătesc afaceri liniștite. Dar ca să vedeți că până și Florea e un șmecheraș care nu vrea să muncească atunci când sunt inșii fani de partid, vă relatez o discuție de acum câțiva ani, dintr-o conferință de presă de la primărie.
 La o zi distanță de la ceea ce făcuse Cucuiet, mai precis acela omorâse o pisică pentru că aia îndrăznise să îi calce în grădina de 40 mp lipită de bloc și pentru care nu a prezentat vreodată autorizație și dovada plătii impozitului, îi spun lui Florea ce a făcut, pentru ca individul pe banii mei să își trimită troglodiții ca să caute autorizații și chitanțe și în caz că bandiții nu i-au dat așa ceva să îi dea lui Cucuiet amendă și să îi desființeze grădina ilegală. În prezența celorlalți ziariști, Florea răspunde la bășcălie: Știu că ești supărat că a omorât o pisică, dar ce vrei, acum, mă, să își trimit inspectorii să verifice la fața locului?! Răspunsul obraznic m-a făcut să i-o dau înapoi: Nu, nu îi trimiteți, țineți-i la căldurică și să nu îi plouă la primărie, cum să meargă să verifice dacă acela are măcar autorizații pentru grădină și își plătește impozitele ca orice idiot care respectă legea?! Desigur, Florea nu a avut replică și totul s-a terminat aici. Episodul a fost rememorat pentru a arăta că atunci când e vorba de inși cu intrare la pedeliști, fani, lipitori de afișe, plasatori de abonamente FCM, geambași de locuri de parcare (apropo, învățați-vă prostovanii că locul de parcare nu e mită!)  legea e pentru proști și șmecherașii de partid din primărie își acoperă gașca cu afaceri. Lichelelor, unde sunt autorizațiile de construire grădină de 40 mp de pe terenul proprietate publică, unde sunt impozitele pe cel puțin 7 ani sau alea le luați doar de la UDMR-iști, gășcarii PDL fiind scutiți de impozite? Pramatiilor!
P.S. Jigodiile ale lui Florea, individul a ocupat 200 mp din curtea centralei termice, și-a construit garaj, a făcut fermă de câini, cară porci din curtea centralei, parchează acolo mașini personale și camioane de serviciu, vă pute ceva urât ? Sau aveți pe suflet vreun pupincurism de partid care vă împiedică să vă faceți datoria?! Asta ați votat, târgumureșeni, asta aveți, afaceri dedicate pe javrele PDL Mureș, găinării cu banul public, presă șantajată și șantajabilă și care merge cu intermediari la notar, consființind aranjamentele cu abonații primăriei lui Florea(Curtea de conturi și Consiliul concurenței, voi aveți oameni care pot să verifice găinăriile portocalii?!).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.