miercuri, 13 martie 2013

Noi bani publici pentru întreținuta Siletina și pe roata ajutătoare numită Transport local



Noi bani publici pentru întreținuta Siletina și pe roata ajutătoare numită Transport local
Bandiții banului public nu au pic de respect pentru banul tuturor. După modelul pedelist cu orașele cu Studcard și pentru elevi trebuie să se deconteze ceva milioane de euro anual.  Măcar bandiții din primărie și consiliu decontează pentru elevi, adică categoria care nu obține venituri, spre deosebire de banii băgați de bandiții de partid prin Studcardul porcilor portocalii, la cei care își plătesc, în cea mai mare parte dintre ei studiile! Bani pentru Maior și Tatar Bela, amicii de cataramă ai bandiților de partid.
P.S. Bandiții ăștia știu că anul școlar începe în septembrie? Ce noi abonamente lansează la mijlocul semestrului al doilea? Atenție la bandiții care decontează milioane de euro din banii târgumureșenilor pe firmele lor și pe motiv de elevi, studenți, pensionari și alte categorii! Și atenție la afacerile bandiților din primărie pe dedicata Siletină, pe ceea ce numesc ăia:Transporturile terestre ocazionale ale primăriei, în valoare de sute de mii de euro anual. Ce transportă șoarecii ăștia de la PDL și pentru cine?! Atenție, nu vorbim de asociere, ci de bani dați direct la firma lui Maior care nu mai e pe numele lui Maior.

Stimati elevi si parinti!

Aducem la cunoştinţa Dvs. că noile abonamente de transport subveţionate 100 %, valabile pe o singura linie, pentru elevii cu domiciliul sau reşedinţa în municipiul Tîrgu Mureş, se eliberează începând din data de 15 martie 2013.

Noile abonamente vor fi valabile în perioada 01 aprilie – 30 iunie 2013 şi se pot folosi doar în zilele lucrătoare, între orele 6-20. Legitimaţia de călătorie se eliberează pe baza carnetului de elev şi vechiul abonament.

Abonamentele de călătorie gratuite, valabile pe o singură linie, se eliberează la chioşcurile de bilete şi abonamente ale Asocierii SC Transport Local SA – SC Siletina Impex SRL din Centru, Dambu Pietros, Tudor (Favorit) şi Complexul ERP.

SC SILETINA IMPEX SRL IN ASOCIERE CU SC TRANSPORT LOCAL SA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.