sâmbătă, 2 martie 2013

Bandiții din Târgu-Mureș și capcanele lor mortale priveghiate de poliția locală. Porcii vă fac parcări pe trecerea de pietoni



Bandiții din Târgu-Mureș și capcanele lor mortale priveghiate de poliția locală. Porcii  vă fac parcări pe trecerea de pietoni
Vă este cunoscut că bandiții cu interese, porcii din primărie, ca să o spunem pe șleau, împreună cu firma lor de casă, au pus la cale o resistematizare a carosabilului. Javrele astea au tras cu creta parcări pe carosabil, dintre care unele cu plată, în buza trecerilor de pietoni semnalizate, în sensuri giratorii, pe trotuare, oriunde au vrut bandiții banului public. Pentru cei care nu știu există un cod rutier care spune clar că nu e voie să parchezi la 25 de m înainte sau după o trecere de pietoni. Cum leprele lui Florea au interese și pungașii pupincuriști la fel, au apărut parcările pe trecerea de pietoni sau la un cm de ele. Interesant că javrele știu că sunt ilegale, dar au făcut ca și cum ar fi lege locală care bate legea națională! Trepădușii din consiliu - mai tari ca parlamentarii!
Precizăm faptul că potrivit art. 26 alin. 1 din Hotărârea Consiliului Local nr. 197/2007M, se interzice: “oprirea, staţionarea şi parcarea autovehiculelor de orice fel, pe domeniul public şi  privat al municipiului Tg.Mureş, în zonele de preselecţie din intersecţii, în staţiile de autobuz, locurile de aşteptare clienţi repartizate activităţii de taximetrie, pe alei, parcuri,  zone verzi sau pe trotuarele care nu sunt marcate corespunzător”.
Pe această cale dorim să reamintim târgumureşenilor, că pentru asemenea fapte, pe lângă sancţiunea contravenţională de 134 lei, se aplică şi 2 puncte penalizare, ca pedeapsă complementară.
Citat din poliția locală, instrumentul folosit de porci din primărie și pentru afișe cu vandali imaginari, în campania lui Florea și pe bani publici, precum și pentru stârpit cuibul de țigani, așa cum au scris porcii rasiști pe siteul administrației publice, pentru că lepădăturile PDL Mureș nu primesc de la minister un ștrand pentru care puteau sparge 2,1 milioane de euro din banii publici! Recitiți comunicatul bandiților din poliția locală, cu titlul acum schimbat, pentru că rasiștii și-au dat seama că au întins prea mult coarda. Fapta rămâne, chiar dacă cei de ce la Consiliul concurenței nu au vrut să ia măsuri împotriva celor care se pot dovedi că sunt ciob de oală spartă cu origini rasiale cam tot pe acolo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.