miercuri, 6 martie 2013

Atenție la afacerile șmecherașilor din Primăria Târgu-Mureș și consiliul local cu subvenții și scutiri de impozite pentru subordonații și pentru alți întreținuți care stau în blocurile inventate pentru Bența



Atenție la afacerile șmecherașilor din Primăria Târgu-Mureș și consiliul local cu subvenții și scutiri de impozite pentru subordonații și pentru alți întreținuți care stau în blocurile inventate pentru Bența
Șmecherașii din primărie și consiliul local, bandiții cunoscuți de partid, nu mai au răbdare să aștepte ultima joi din lună pentru ședință, ceea ce este foarte rar, acolo unde mega-afacerile impun urgență. Să vă aducem aminte că borfașii banului public au cerut ședință extraordinară și când porcii cu interese au distrus Energomurul pentru a-și vinde centralele de apartament și a pune mâna javrele lui Florea pe centralele termice?
 Și de data aceasta bandiții pregătesc niște hotărâri de consiliu dedicate. Una ar fi scutirea impozit a deținătorilor de automobile hybrid și electrice. Căutați prostovanii din PDL Mureș sau din camarila ăstora niscaiva deținători de mașini de multe zeci de mii de euro, ca să vedeți cam pentru cine pregătesc borfașii scutirea. Banii adevărați sunt însă la subvenționarea locuințelor lui Bența! Nu ajunge că porcii de la PDL Mureș i-au inventat ăluia lucrări pe banii publici, acum chiria ălora, pe care o stabilesc tot ratații din consiliul local, trebuie subvenționată! Adică să mai dați banii publici pentru ca niște inși să stea în blocurile lui Bența pe banii publici! Curat murdar, curve politice, prostituate de ultima speță cu interese de gunoaie, îndeosebi PDL Mureș! Și verificați și lista beneficiarilor și solicitanților și veți găsi directori cu sute de mii de lei venit anual încasat și subordonați ai lui Florea. Pentru ăștia pregătesc gunoaiele din primărie și consiliul local subvenții?! Scrie cumva în contractul de muncă: dacă lucrezi la primărie trebuie să îți dea mafioții din primărie subvenție la casa cu chiria care nu acoperă în 20 de ani costul locuinței făcută de borfași pentru afacerile lui Bența?! P.S. Bandiții lui Florea nu subvenționează și locuințele pentru rromi inventate tot pentru Bența?! Discriminare, loazelor!

2.Proiect de hotărâprivind aprobarea scutirii de la plată a impozitului pentru automobile hybrid şi electrice.

3.Proiect de hotărâre privind reducerea cotei de impozitare de la 1,716% la 0,25% la unele imobile aflate în concesiunea S.C. LOCATIV S.A. Tîrgu Mureş pentru anul fiscal 2013.

4.Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către S.C. Dinamic Trans S.R.L. a terenului în suprafaţă de 9,18 mp aparţinând Municipiului Tîrgu Mureş.

5.Proiect de hotărâre  privind concesionarea directă către Textila Mureş Socom a terenului în suprafaţă de 13,65 mp aparţinând Municipiului Tîrgu Mureş.

6.Proiect de hotărâre  privind concesionarea către S.C. Com Tur S.R.L. a terenului în suprafaţă de 13,65 mp aparţinând Municipiului Tîrgu Mureş.

7.Proiect de hotărâprivind aprobarea contractării unui împrumut în valoare de maxim 18.000.000 lei, în conformitatea cu prevederile O.U.G. nr. 3/2013 referitoare la reglementarea unor măsuri pentru reducerea unorarierate din economie, alte măsuri financiare, precum şi modificarea unor acte normative.

8.Proiect de hotărâre privind aprobarea ordinii de prioritate în vederea atribuirii de locuinţe pentru tineri (ANL), destinate închirierii pentru anul 2013.

9.Proiect de hotărâre privind subvenţionarea chiriei beneficiarilor unităţilor locative achiziţionate, situate în imobilele din Tîrgu Mureş, Bulevardul Pandurilor nr. 44, 46

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.