marți, 12 martie 2013

Gașca lui Dorin Florea a pus ochii și mâna pe Parcul municipal! Zilele târgumureșene acolo și, desigur, niscaiva firme ale întreținuților din PDL Mureș, care să muncească pe acolo! Aici sunt banii dumneavoastră și interesele pramatiilor PDL Mureș?!




Gașca lui Dorin Florea a pus ochii și mâna pe Parcul municipal! Zilele târgumureșene acolo și, desigur, niscaiva firme ale întreținuților din PDL Mureș, care să muncească pe acolo! Aici sunt banii dumneavoastră și interesele pramatiilor PDL Mureș?!

Gașca lui Florea lovește din nou. După ce a stat cu nesimțire 12 ani pentru distrugerea parcului, bandiții din primărie au pus ochii și mâna pe parc. Previzibil, pentru că niște bandiți și din PDL Mureș vedeau în parc locul de desfășurare a Peninsulei, pentru a putea pune mâna pe spațiu abonații Poruțiu, Cătană, Bența, Borșan și alții ca ei, ca să scoată un ban cinstit din taxele și impozitele celor care votează etnic și nu numai. După 12-15 ani de lipsă de reacție bandiți reabilitează, de ce miroase asta exact ca afacerea cu parcul din Piața Trandafirilor?! Ce ratați din PDL mai au de încasat banii publici de la bandiții de partid?!
Sursa: Tîrgumureșeanul.ro, siteul cu propaganda pe bani publici pentru Florea și Maior și cu răbufniri rasiste la adresa rromilor (țiganii cu cuibul stârpit de borfașii de subordonați ai lui Florea din poliția locală și siteul cu autocolantele puse în campania electorală a lui Florea de comunitarii lui Florea, la sugestia sereistului expirat Bretfelean: așa cum a declarat Florea, acela știe ce vorbește, pentru că e fost ofițer SRI!). Afacere dedicată pe Valpet, Astor, Senin, Constrascom Bența și alți abonați la primăria lui Florea și carnet portocaliu? Atenție, bandiții l-au băgat iar în față pe Maior, slujbașul de imagine inventată de porcii din primărie care îl visează pe abonatul la banii publici viceprimar, fie și ilegal, din nou.
P.S. Pariem că porcii din primărie nu vor da o afacere pe firmă maghiară, ci doar pentru fomiștii de subordonați din PDL? Pariem că porcii se vor și lăuda. Atenție, borfașii nu vor să facă acolo Zilele târgumureșene pentru că le place lor, ci pentru că lucrările de reparații la Cetate, locul desfășurării Zilelor, sunt neterminate, pe firme din care ne amintim câteva: Poruțiu, Borșan și Bența!

Primăria Tîrgu Mureş a demarat ample lucrări de amenajare a Parcului Municipal din vecinătatea Sălii Polivalente, astfel încât până la startul sărbătorii oraşului acesta să fie pregătit din toate punctele de vedere.

„Toaletăm copacii şi vom planta arbori şi arbuşti, vor fi puse dale înierbate, se va moderniza iluminatul public, astfel încât ruina pe care o vedeţi acum să se transforme până la Zilele Târgumureşene într-un loc modern şi gata să-i primească atât pe expozanţi cât şi pe vizitatori. De asemenea, se vor face importante lucrări la Stadionul municipal, urmând ca toate concertele din cadrul acestei manifestări de tradiţie să fie găzduite aici. În perspectivă, stadionul va fi folosit pentru competiţii de atletism şi va fi amenajat la cele mai înalte standarde,” a declarat Claudiu Maior, consilierul primarului, prezent să verifice stadiul lucrărilor.

Claudiu Maior a anunţat că Zilele Tîrgumureşene se vor muta din centrul oraşului în acest spaţiu mult mai generos şi primitor pentru a nu mai perturba traficul rutier.



Biroul de presă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.