luni, 25 martie 2013

În atenția ecologiștilor mureșeni: tăieri de arbori și de crengi cu…electricieni! Prin afacerile Primăriei Târgu-Mureș



În atenția ecologiștilor mureșeni: tăieri de arbori și de crengi cu…electricieni! Prin afacerile Primăriei Târgu-Mureș
Am scris de nenumărate ori de afacerile unor șmecherași infecți din Primăria Târgu-Mureș pentru firmele pedeliștilor, a altor loaze din camarilă. Astăzi întrebăm ecologiștii dacă le plac tăierile de arbori și de crengi, făcute de diverși…electricieni!
Intra Serv SRL, firmă trimisă sâmbătă să taie copaci și crengi nu are săraca obiect de activitate cu copaci. Are, probabil, interese, un borfaș din primărie care vrea bani pentru ea.
Obiectivul principal al firmei este : proiectare si executare de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiunea nominala de 0, 4 kV; proiectare de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0, 4 kV - 20 kV si posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20 kV; executare de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0, 4 kV - 20 kV si posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20 kV; execuţia de tablouri electrice de distribuţie şi automatizare; comerţ cu echipamente electrice. S.C. INTRA SERV SRL îşi desfăşoară activitatea prin compar-timentele : Proiectare; Producţie(execuţie); Comercial; Logistică; Marketing, relaţii interne.
Iar astăzi, pupincuriștii de șefi de asociație asistau la tăieri făcute de unii care lucrau pe mașina MS 11 HVB. Caută vreun ecologist dacă toți ăștia au vreo autorizație, dacă bandiții din primărie nu externalizează servicii pentru a da bani abonaților lor (model Verdi Invest?!) dacă nu e vreo pramatie din PDL Mureș servită de primăria șefului pedelistului? Iar dacă bandiții din primărie vor spune că unii lucrează voluntar pentru că au primit mălaiul gros, ca un fel de sponsorizare, căutați-i pe borfașii din primărie la actele semnate și la condițiile contractului. Nu de alta dar au mai clamat bandiții din primărie că 600.000 de euro a fost donația unor firme pentru instalația de nocturnă a FCM, dar bandiții lui Florea v-au cumpărat, cu 200.000 de euro, din banii publici, o altă instalație de nocturnă, pentru teren antrenament, pentru familionul lui Maior care se joacă de-a conducerea FCM! Sponsorizarea intră în afacere și o cotă parte din miliardele împărțite de pedeliști trebuie să se întoarcă ca…sponsorizare? A ce ar puți asta? Să verifice organele statului, care au fost la fel de nepăsătoare atunci când un șmecheraș din primărie avea 200 de lei aport la o societate și a simțit nevoia ca să împrumute societatea cu 88.000 de lei, adică de 440 de ori suma pe care o avea acolo! Desigur, ca între prieteni, se poate clama un împrumut care nu e purtător de dobândă la o societate la care tu ai un scaun  sau vreun Pentium III, de  ăia 200 de lei) și astfel banii sunt puși bine și nu mai apar în declarația ta de avere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.