joi, 7 martie 2013

Până când șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș nu pun mâna pe Parcul municipal, pe motiv de…Peninsulă, doar reabilitare! Pe javrele din PDL le mănâncă niscaiva afaceri dedicate pe porcii PDL?! Atenție, bandiții din primărie plângeau și după ștrandul 1 mai, în care puteau băga 2,1 milioane de euro din banii publici, desigur, pe firmele troglodiților PDL!



Până când șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș nu pun mâna pe Parcul municipal, pe motiv de…Peninsulă, doar  reabilitare! Pe javrele din PDL le mănâncă niscaiva afaceri dedicate pe porcii PDL?! Atenție, bandiții din primărie plângeau și după ștrandul 1 mai, în care puteau băga 2,1 milioane de euro din banii publici, desigur, pe firmele troglodiților PDL!
Bandiților cu carnet de partid din Primăria Târgu-Mureș le plac afacerile pentru… popor, dar pe firmele pramatiilor PDL Mureș. Bandiții au pus deja ochii pe parcul municipal, la fel și pe Ștrandul 1 mai, așa cum se dădeau de ceasul morții rasiștii lui Florea cu…polițiștii locali stârpesc cuibul de țigani, articol de pe siteul pe bani publici și controlat de gunoaiele din primărie, pentru care bandiții de români fac reclamă electorală și pupincurism etnic, site pe care polițiștii locali plângeau că gașca derbedeilor nu pune mâne pe reparațiile la bazin de doar 2,1 milioane euro din banii publici!


Primăria Tg. Mureş aduce la cunoştinţa cetăţenilor că va începe lucrarea de reabilitatre a Parcului Sportiv Municipal.

În acest sens, ca o primă etapă în ceea ce priveşte vegetaţia arboricolă existentă se impune înlocuirea unor exemplare care datorită vârstei, a lipsei lucrărilor de întreţinere pe o perioadă foarte mare de timp, starea lor de vegetaţie s-a degradat, ajungând în prezent să reprezinte un adevărat pericol.

Comisia de avizare a tăierilor a fost de acord cu tăierea unui număr de 30 de arbori, din speciile: pin, salcâm, arţar, salcie, paltin, castan, fag, carpen, tei, urmând ca asupra celorlalţi arbori să se intervină cu lucrări de elagare, corecţie şi regenerare.

Pentru sugesti, reclamaţii şi alte relaţii, vă stăm la dispoziţie la următoarele nr. de telefon: 0365424416; 0265253138; 0729019142;0726368757; precum şi pe e-mail: primaria@tirgumures.ro


Am avut o discuţie serioasă cu şeful acestui festival legată de susţinerea pe care am avut-o în 2012, dar şi în perspectivă. Locaţia pe care am prevăzut-o pentru anul acesta e Parcul Municipal, să sperăm că ni se va ceda acel teren de 14 hectare, va fi o locaţie care va da, pentru foarte mult timp de acum încolo, seriozitatea şi grandoarea acestui festival", a spus Florea. (http://www.ftr.ro/primarul-din-targu-mures-nu-este-de-acord-cu-mutarea-festivalului-peninsula-la-cluj-63071.php). Citind, oamenii de bună credință ar crede că insul vrea cu nerăbdare să ajute festivalul Peninsula. Antecedentele îl trădează, însă, pentru că vorbim cu insul cu care, în ultimii ani, diverse spații, terenuri au ajuns pe mâinile unor șmecheri sau vor ajunge pe mâinile unor șmecheri. Îi stătea în gât cinema Arta lui Florea? Îl trimite pe copilul său de mingi și de rude angajate după numirea lui în primărie, alias E.M.Pașcan, să adune cât mai mult din ce îl interesează. Arta ajunge cinema de… primărie, gașca dedicată pune mâna pe reparații și dotări de 500.000 de euro. Vrea Florea cazărmile: se rezolvă, pentru că porcii PDL de la București și curvele politicii portocalii de la Cluj-Napoca îl servesc. Vrea Florea terenul Aeroclubului, pe care să îl facă cadou vreunui dedicat ca Bența, disperat că ăla nu are ce munci, un fleac pentru banul public, să plătească județul interesele personale și afacerile pedeliștilor, vrea individul Casa tineretului, se desființează Casa, prin acordul titanului Băciuț, care rămâne, desigur în funcție, după numirea pesedistă, se înființează un serviciu al altui serviciu al primăriei și o pune șefă pe nevasta lui Borșan! Toate afaceri cu miros pestilențial PDL și de camarilă ruptă de foame! Acum doar parcul respectiv îi mai trebuie lui Florea, care altfel e băiat bun, vrea să ajute Peninsula! Și să ajute cine știe ce lepădătură de partid care va câștiga, desigur, vreo licitație, încredințare directă de la primăria tovarășului șef. Probabil că organizatorii Peninsula nu vor cădea în plasă și dacă vor alege să plece din oraș va fi exclusiv din cauza lipsei de sprijin a exact șmecherilor de azi și a faptului că festivalul nu a crescut cum trebuie, el rămânând an de an cam la același nivel și cu pierderi mai în toții anii. Pentru unul ca Florea Peninsula e nașpa, pentru că nu e pe bani publici la nivelul cântăcioșilor de la Știi TV (televiziunea de propagandă de partid) și de maimuțe urlătoare pe post de prezentatori de partid și aici se poate obține mai greu propagandă electorală.


Deşi ar fi dorit încă de ani buni să administreze fostul Ştrand 1 Mai şi să-l transforme într-un loc de petrecere a timpului liber, Primăria Tîrgu-Mureş, nu poate face nimic. Şi asta deoarece, în ciuda faptului că există un proiect de hotârăre de preluare a acestui obiectiv de către municipalitate, acest lucru nu este posibil deoarece Ministerul Educaţiei, care este proprietarul de drept, l-a scos la licitaţie. Planurile de reabilitare datează din 2008, prin intermediul Programului "Bazine de înot", realizat prin Compania Naţională de Investiţii. Investiţia pentru realizarea unui bazin olimpic acoperit şi al unuia didactic era estimată la acea vreme la 7 milioane de euro, iar municipalitatea ar fi avut o contribuţie de 30%

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.