duminică, 19 mai 2013

Anchetează careva afacerea tricouri gratuite pentru suporterii FCM?! Să nu aflăm că porcii PDL Mureș decontează așa ceva din banii publici!



Anchetează careva afacerea tricouri gratuite pentru suporterii FCM?! Să nu aflăm că porcii PDL Mureș decontează așa ceva din banii publici!

După ce am aflat că șefii de asociație primesc de la bandiții PDL câte 10 abonamente, gratuit, pentru a le plasa celor care sunt interesați și bandiții de partid să deconteze ceva bani publici în folosul familionului Maior, poate investighează careva afacerea tricouri gratuite pentru suporterii FCM. Și afacerea premii de zeci de mii de lei pentru cupa liceelor, altă dedicație a șmecherașilor din primărie. Ca pont, începeți de la magazinul FCM de unde bandiți lui Florea cumpără și produse zaharoase pentru colindătorii pupincuriști aduși de profesori pupincuriști, cele 3000 de autocolante care put a cele folosite de porcii PDL Mureș în campania cu vandalii imaginați de sereiștii ratați și celelalte afaceri dedicate pe firma cu sediul în Sângeorgiu de Mureș!
Conducerea clubului FC Municipal Tîrgu-Mureş va pune la dispoziţia fiecărui suporter câte un tricou inscripţionat cu un mesaj de susţinere a echipei. Aceste tricouri vor fi înmânate spectatorilor, la porţile de acces pe stadion (turnicheţi). Singura cerinţă este ca tricourile să fie îmbăcate de către suporteri, în momentul înmânării acestora, pentru a fi astfel al 12-lea jucător al echipei favorite, FCM Tîrgu-Mureş. Haideţi să fim împreună, într-un număr cât mai mare, întreaga suflare a fotbalului tîrgumureşean, joi, 10 mai, ora 19, pe stadionul Trans-Sil ! Împreună vom învinge, împreună vom demonstra că Fotbal Club Municipal şi Tîrgu-Mureş-ul merită să rămână pe prima scenă a fotbalului românesc ! Haideţi să strigăm împreună: Hai FCM ! Hai Tîrgu-Mureş !  http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/toate-stirile/articol/senzational-tricouri-gratuite-pentru-toti-suproterii-fcm.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.