luni, 20 mai 2013

Că tot e ziua ei, trimiteți poliția locală târgumureșeană, lipitoare de autocolante în campania borfașilor PDL, la lucru!



Că tot e ziua ei, trimiteți poliția locală târgumureșeană, lipitoare de autocolante în campania borfașilor PDL, la lucru!
Bandiții din Primăria Târgu-Mureș, cu interese pentru abonați cum ar fi Horațiu Moldovan și restul acționarilor de la Tracia Trade, dar nu numai, au inventat parcările ilegale. Deși legea spune clar că nu se parchează la 25 metri înainte și după treceri de pietoni semnalizate, porcii lui Florea fac parcări ilegale, care pun în pericol siguranța circulației și traversările pe trecerea de pietoni. Un exemplu de cât de proști sunt proștii noștri, adică lichelele din poliția locală care se fac că nu văd ilegalitatea asumată de porcii PDL care au inventat derogări de la lege, parcare în buza trecerii de pietoni, în fața și unei piețe. Să ne mirăm de asta cu purtători de pistoale Glock prin afacerea bandiților portocalii (La Tîrgu-Mureș, Cluj-Napoca, Ploiești și așa mai departe) - lipitori de autocolante cu vandali imaginari inventați de lepădăturile sereiste și de alți ratați de români care se cred în 1990,  pe autocolante care put a magazin FCM și a premeditare, 3000 de euro, cost 1900 de euro?! Hai, SRI Mureș, scuipă ce știi despre sereiști expirați și despre cum își asumă unii bandiți munca care ar trebui făcută de tine. Dar fără articole cu pseudonime cunoscute (Gall, Fodor și așa mai departe) și nu tot în presa aia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.