marți, 21 mai 2013

Bandiții care inventează sensuri unice au inventat sensul unic… interzis! Doar la Târgu-Mureș!Bandiții care inventează sensuri unice au inventat sensul unic… interzis! Doar la Târgu-Mureș!
Că niște bandiți din Primăria Târgu-Mureș inventează sensuri unice prin porcii de partid pentru a putea da bani pe indicatoare pe Kiss Unicum, asfaltări și pișcotări pe Valpet, Astor și Citadin, parcări pe Senin, se știe și nici măcar poliția-poliție nu mârâie în fața derbedeului de partid.  Jigodiile care au împânzit orașul cu mii/zeci de mii de tăblițe din banii publici: Atenție, se ridică, se blochează, sunați la dispecerat și așa mai departe au ajuns să pună într-un an indicatorul de sens unic, ca să anuleze anul următor. Doar anul trecut bandiți inventau sensul unic, astăzi interzic sensul unic! Poze de pe Lăcrămioarei!
P.S. Poate că porcii PDL au inventat anularea sensului unic pentru a deconta… niște bandă adezivă. Ceva mii de euro decontați, ceva proiecte pentru stabilirea vizibilității supreme pentru X-ul magic, ceva instalație de nocturnă cumpărată de porcii lui Florea după modelul instalației cadou pe FCM-ul familionului lui Maior? Că e păcat să nu fie vizibil X-ul noaptea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu