duminică, 19 mai 2013

Un site francez spunea că Hagi are un caracter de idiot. Cu mult înainte de meciul cu schepsis cu Steaua nașului!



Un site francez spunea că Hagi are un caracter de idiot. Cu mult înainte  de meciul cu schepsis cu Steaua nașului!
Ai naibii francezi, cum ne jignesc! Ca să vedeți cum i-au zis unii lui Hagi, că are caracter de… idiot. Suntem curios cum l-ar caracteriza pe Hagi după meciul aranjat în familie, cu Becali. Ce fel de caracter îi dau acum? Time News Roman?!

http://www.exclusivnews.ro/sport/presa-franceza-il-face-idiot-pe-hagi-iar-pe-mutu-prost.html

 Presa franceză se întrece în acuze dure la adresa foştilor şi actualilor jucători ai naţionalei de fotbal a României. Un site francez a spus despre Hagi că are caracter de idiot iar despre Mutu că are IQ de stridie.

hagi+mutuSite-ul sofoot.com s-a apucat să facă topul cu cei mai valoroşi fotbalişti români ai tuturor timpurilor. Însă în loc să prezinte doar calităţile fiecărui fotbalist, francezii s-au lansat în comentarii acide la adresa lui Hagi şi Mutu.

Trei Cupe Mondiale, trei Europene, 125 de selecţii, 35 de goluri şi o mulţime de pase decisive. Maradona din Carpaţi avea tot ce-i trebuia unui fotbalist genial în anii ’90. Un stâng divin, un caracter de idiot şi gura mare. Cu el, fotbalul românesc a trecut prin cele mai bune momente ale sale, având ca apogeu acel mitic meci în care românii au crucificat Argentina (3-2) în optimile Mondialului (din 1994, n.r.), graţie unui fotbal bine legat, direct şi genial. Nu mai trebuie să amintim de golul de la 40 de metri marcat contra Columbiei. Deşi nu s-a impus niciodată la un club mare (vezi eşecurile Real şi Barca), stângul său i-a dus pe Galatasaray în palmaresul Cupei UEFA, în 2000. Un geniu.

Despre Adi Mutu site-ul spune că este un epicurian care a luat cocaină pentru a-şi îmbunătăţi performanţele sexuale.  A ieşit în cluburi deşi era în cantonament cu naţionala. A fost suspendat pe viaţă de Federaţia Română de Fotbal. Dincolo de aceste pozne, Mutu este cu siguranţă unul dintre cele mai mari talente din istoria fotbalului din Carpaţi. Un talent la înălţimea prostiilor pe care le-a făcut: enorm. Strălucitor cu mingea la picior, golgheter, pasator, conducător de joc, tipul a fost supranumit “Il Fenomeno” de suporterii Fiorentinei în zilele sale de glorie. Fără IQ-ul lui de stridie, ar fi putut lua Balonul de Aur în loc să-şi încheie cariera la Cesena.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.