sâmbătă, 18 mai 2013

Uneltele fără cap ale lui Florea față cu reacțiunea. Afacerea mega-calculator, cu interese susținute de slugile din PDL Mureș

Uneltele fără cap ale lui Florea față cu reacțiunea. Afacerea mega-calculator, cu interese susținute de slugile  din PDL Mureș

Dacă au votat cu nesimțire ce le-a dictat șeful lor, lucru de altfel asumat de niște neterminați care se lăudau și în campanie că susțin planul lui Florea, avem hotărâre de consiliu care să repare prejudiciul. După votul PDL-iștilor prea proști să gândească singuri, la fel de avorton ca și votul prostovanilor pentru vicele de tristă amintire și vesele afaceri pe firmele cu care a intrat în primărie,  Maior- dovedit ilegal de justiție și după votul pentru inșii din presă care trebuiau recompensați pentru sluj și docilitatea la supt publicitatea prin intermediarul găinarului din PDL Mureș. 
De pe siteul pe bani publici tîrgumureș.ro, folosit de borfașii lui Florea la manipularea cu sereist vandali imaginari în campania lui Florea, cu atacuri rasiste din partea biroului de presă al primăriei și cu copieri de pe siteul înregistrat pe Chiorean, adică rahaturi de partid copiate la ordinul porcului mare de partid.
P.S. Să mai spunem că DNA nu se bagă la anticorupție, doar poliția și-a făcut datoria la capitolul autocolante, prinzând porcii lui Florea de la comunitară lipind afișe în exercițiul funcțiunii, afișe care put a premeditare și a magazin FCM, ca idee despre ce inși aveți aduși de porcii din PDL Mureș în funcții și afaceri?
La iniţiativa a 17 consilieri locali, în conformitate cu prevederile art. 39 din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, se convoacă Consiliul local al Municipiului Tîrgu Mureş în şedinţă extraordinară, pentru data de 21 mai 2013, ora 14⁰⁰ la sediul Primăriei Municipiului Tîrgu Mureş – Piaţa Victoriei, nr. 3, sala 45, cu următoarea,



                                    O R D I N E D E Z I :



1. Proiect de hotărâre privind adoptarea unor măsuri urgente în vederea atacării în instanţă a hotărârilor adoptate la adunarea generală a acţionarilor S.C. THE SCIENCE CITY FOR RESEARCH AND MEDICAL INFORMATICS S.A. din data de 07 mai 2013.

2. Proiect de hotărâre privind convocarea unei adunări generale a acţionarilor S.C. THE SCIENCE CITY FOR RESEARCH AND MEDICAL INFORMATICS S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.