luni, 20 mai 2013

Poliția locală, poliția lipitoare (de autocolante în campania electorală). Doar la Târgu-Mureș și doar cu șef venit/dat afară de la SRI. Să vă trăiască trepădușii și pupincuriștii!



Poliția locală, poliția lipitoare (de autocolante în campania electorală). Doar la Târgu-Mureș și doar cu șef venit/dat afară de la SRI. Să vă trăiască trepădușii și pupincuriștii!
Mâine ar fi ziua poliției locale. Motiv să ne amintim de ce e aia poliție locală la Târgu-Mureș și ce jocuri fac șmecherașii în uniformă și pentru cam ce ins de partid. Jocuri ca la SRI, cu vandali imaginari, în campania borfașilor PDL.
La data de 21 mai 2013, orele 11.00, la Casa de Cultură „Mihai Eminescu” din Tîrgu-Mureş, în prezenţa unor oficialităţi locale şi judeţene, precum şi a şefilor de instituţii, se va derula şedinţa festivă organizată cu prilejul zilei de „21 MAI” – Ziua Naţională a Poliţiei Locale din România. Cu această ocazie, în cadru festiv, vor fi înmânate şi legitimaţiile de poliţişti locali voluntari, mai multor cetăţeni, care dând dovadă de simţ civic, s-au angajat să sprijine activitatea Poliţiei Locale din Tîrgu-Mureş.(tîrgumureșeanul.ro).
Să mai amintim că după ce au fost prinși de către polițiștii adevărați, bandiții de polițiști locali au clamat că nu mai au autocolante cu vandali imaginari, dar ele s-au găsit la sediul lor, iar Florea a ieșit și s-a scuzat: Bretfelean știe ce vorbește, pentru că e fost ofițer SRI, fără să specifice că idioții cu statut de funcționar publici, indiferent ce uniformă ar purta, sunt funcționari publici care nu au voie să facă campanie electorală. Pentru bandiți ăștia, gașca lui Florea din primărie a cumpărat 10 pistoale Glock, în timp ce adevărații profesioniști din poliție, armată și jandarmerie umblă cu pistoale Carpați sau cu alte mărci, pistoale vechi. Dar despre asta citiți pe bloguri, afacerea pistoale pentru poliția locală e deja definitorie la bandiții de primari PDL (Ploiești, Cluj-Napoca și așa mai departe). Să vă trăiască slugile și pupincuriștii în unifomă, conducători iubiți (între voi sau cu alții)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.