miercuri, 15 mai 2013

Pe Țerbea l-au ratat. Poate reușesc cu Maior. De la unealtă la beneficiarPe Țerbea l-au ratat. Poate reușesc cu Maior. De la unealtă la beneficiar
Dacă pe Țerbea l-au săltat în dosarul Mită în elicopter, pentru FCM, poate rezolvă careva un dosar pentru beneficiar, adică cei de la FCM. Poate reușesc băieții ceva cu Maior. Să vedem niscaiva subiecte:
1.    Investigarea modului în care Maior a pus mâna pe loc de divizie a doua în campania electorală a lui Florea. Desigur, locul era pentru bandiții de partid din campanie electorală, de la primarul PDL din Sânnicolau Mare, cum s-a lăudat Maior în conferință de presă, el fiind un amărât de consilier al prietenarului lui care trebuia ajutat și care să îl ajute, la rândul său, Florea.
2.    Investigarea asocierii din banii publici, oferiți de tovarășul de partid Florea.
3.    Verificarea afacerii semnătura lui Țerbea pentru dezafilierea Craiovei și a legăturii cu Subotici, ca motivație. Același Țerbea e în stenograme asigurându-l pe Clodu (nume conspirativ dat bipedului Maior) că Subotici vine la FCM.
4.    Verificarea licenței pe FCM. Viorel Duru mi-a răspuns că pentru a pune mâna pe prima divizie oamenii lui Maior au susținut că FCM continuă secția de fotbal a lui AS Sânnicolau Mare. Legal, o echipă care cumpără loc nu putea pupa 3 ani prima divizie, dar pentru pedelist s-a rezolvat.
5.    Verificarea afacerii dedicate: instalație de nocturnă pe clubul familionului Maior. Afacere de 200.000 de euro de la pungașii de partid. Proștii de târgumureșeni au rămas fără bani în buget după dedicația făcută pe firmă care taie și crengi pentru pungașii din primărie.
6.    Verificarea abonamentelor pe FCM decontate de porcii de subordonați din rândul șefilor de asociație de proprietari (câte 10 pe vită, calculați câte mii de abonamente puteau fi plasate și apoi decontate din banii publici de porcii de partid). Acești prostovani erau chemați și să joace fotbal cu nestemata banului public pedelist.
7.    Verificarea milioanelor de euro primite cadou de FCM pentru drepturi de televiziune.
8.    Verificarea jucătorului transferat în Italia (Bumba Claudiu). Din transferuri bugetul local nu primește un leu, doar dinspre porcul de partid la porcul de partid pot ajunge banii?
9.    Afacerile cu firmele zise sponsor. La stadion sunt o grămadă de firme cu reclamă, exact dintre cele care primesc banii publici prin primăria lui Florea. E vreo obligație de a cotiza la FCM sau cum de un privat simte nevoia să ofere clubului insului de partid bani pe care îi primește de la șeful insului de partid?!
10.Afacerile cu banii cuveniți fetelor, jucătorilor/jucătoarelor accidentați/accidentate și eventualele afaceri cu banii publici pe motiv de plata studiilor la facultate sau alte beneficii necuvenite.
Unde sunt banii publici, bandiți de la PDL Mureș?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu