vineri, 24 mai 2013

Brișcaru dat afară din partid. Se știa ce i se pregătește din aprilie, când USL nu a vrut să lase Siletina fără țâța de muls a PDL Mureș !Brișcaru dat afară din partid. Se știa ce i se pregătește din aprilie, când USL nu a vrut să  lase Siletina fără țâța de muls a PDL Mureș !
 A îndrăznit să se ia de afacerile dedicate ale PDL pe Siletina și nu numai și a plătit. Un semnal că îl sapă colegii trebuia să vină de la sfârșitul lui aprilie.  Se mai îndoia careva de interesele unora de la USL care s-au făcut de cacao și în alte dăți, pornind de la echipă în campania electorală pentru Florea și terminând cu interese comune la firme private? Dacă USL avea vreun gram de voință să conducă nu îi lăsa pe hoții din PDL la butoane și mai și numeau ei șefi la ITM, Aquaserv și așa mai departe. Dar inșii sunt în postura de copii de mingi ai celor de la PDL Mureș și cine nu pupă rahatul portocaliu trebuie e exclus. Proști din USL, plătiți voi sutele de mii de euro făcute cadou anual Siletinei și în special ce numesc hoții Transporturile terestre ocazionale ale primăriei și verificați, idioților, în ce oraș inșii sub 27 de ani se mai plimbă gratuit (elevi și studenți) și la fel cei peste 54 de ani, dacă tot întrețineți găinarii de partid ai altora. Bă, rataților, PDL face politică de stânga, pentru miluirea firmelor găinarilor PDL și voi rămâneți fără motiv de a mai exista!
Consilierul local Cornel Brişcaru doreşte ca societatea Transport Local SA Târgu Mureş, care aparţine în totalitate CL Târgu Mureş să fie singura care prestează serviciul public de transport persoane în municipiu. Consilierul a solicitat şi amânarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru asocierea Transpor Local - Siletina, însă colegii săi din forul local nu au fost de acord.

"Înţeleg să nu particip în nici un fel la un astfel de demers, de împărţire a fondurilor publice în continuare cu firme apropiate sau extrem de apropiate partidului democrat liberal...Nu e prima dată şi nici ultima dată când o spun că nu putem fi de acord ca fondurile publice să se ducă în buzunarele unor privaţi sub pretextul că doar aceştia pot presta activitate de transport public în municipiul Tîrgu-Mureş...o parte din colegii consilieri nu au fost de acord că acest serviciu de transport persoane în Tîrgu-Mureş în alte condiţii de preţ, în alte condiţii de confort, poate pe alte trasee mult mai bune, mult mai curate, cu mijloace de transport mult mai bune şi mai curate să fie prestat doar de societatea comercială pe care noi o avem în subordine", a declarat Brişcaru.

Deoarece niciuna din propuneri nu a fost agreată de consilier, Cornel Brişcaru a decis să demisioneze din Consiliul de Administraţie al SC Transport Local SA.

Brişcaru a explicat că dacă CL Târgu Mureş ar mai aloca un milion de lei în plus faţă de cât acordă momentan pentru prestarea acestui serviciu de către asocierea de transport, societatea al cărui unic acţionar este CL Târgu Mureş, SC Transport Local, ar putea presta singură acest tip de serviciu, fră să mai fie nevoie de asocierea cu o firmă privată.
http://mures.citynews.ro/eveniment/briscaru-vrea-transport-public-fara-siletina-1240729

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu