miercuri, 15 mai 2013

FRF amendată de FIFA, fostul pușcăriaș Țerbea scos basma curată în dosarul mită în elicopter. Una caldă, alta rece pentru bandiții din fotbalul românesc



FRF amendată de FIFA, fostul pușcăriaș Țerbea scos basma curată în dosarul mită în elicopter. Una caldă, alta rece pentru bandiții din fotbalul românesc
În timp ce Țerbea,  fost pușcăriaș și actual baron de Târgu-Mureș și prietenar dedicat pe banii publici ai lui Florea, ca între inși din orașul Stalin, e scos basma curată în dosarul mită în elicopterul pe care Țerbea de altfel nici nu îl mai are,  dosar cu mită pentru FCM-ul prietenarului Maior (Clodu, pentru mult prea apropiatul lui!), FRF o ia în freză! E timp de alte dosare și recursuri  pentru Țerbea (cel cu celebrul apelativ de microfon… tati), care a votat ca șmecherul pentru dezafilierea Craiovei și să pună mâna pe Subotici, cerut de banditul lui de partid.  Foștii pușcăriași - cam intangibili pentru justiția românească, ceea ce e cam trist. Îl scapă justiția și pe minoritarul Becali și pe vânzătorii de fotbaliști cunoscuți? Îi face cineva dosar lui Maior pentru venirea lui Subotici, pentru banii publici primiți de la banditul de partid, pentru instalația de nocturnă de 200.000 de euro pe familion, pentru cele 10 abonamente date porcilor de șefi de asociație de proprietari pupincuriști ai lui Clodu?
http://www.frf.ro/sectiune/cm2014/articol/decizie-comisiei-disciplina-fifa

Federația Română de Fotbal a fost sancționată de Comisia de Disciplină a FIFA cu o amendă de 20.000 CHF și cu plata cheltuielilor de judecată, în valoare de 2.000 CHF, din cauza comportamentului necorespunzător al propriilor suporteri cu ocazia jocului Olanda – România, disputat la Amsterdam în ziua de 26 martie a.c., în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale FIFA 2014.

Totodată, FRF a primit și un avertisment, urmând ca, în cazul recidivei, să suporte sancțiuni mai aspre.
11111111
Considerând că nu au existat fapte care să fi justificat deschiderea procedurii disciplinare și, implicit pronunțarea vreunei pedepse, FRF va înainta apel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.