joi, 16 mai 2013

Chelsea, două cupe europene în nici un an! Ceva titluri de galactici, extratereștri, nemaipomeniți pentru fotbaliștii ăștia?!



Chelsea, două cupe europene în nici un an! Ceva titluri de galactici, extratereștri, nemaipomeniți pentru fotbaliștii ăștia?!
Cel mai puternic și mai frumos campionat din lume, cel englez, ne-a mai da o mare echipă pe plan european, Chelsea, care a câștigat aseară Europa League. Performanța este cu atât mai frumoasă cu cât, cu nici un an înainte, Chelsea a câștigat Champions League. Ceva titluri de la presa senzaționalistă cu …galactici, extratereștri sau astea sunt rezervate pentru latini?! Și presa asta senzaționalistă cum i-ar mai putea spune lui Torres, dublu campion european, campion mondial, deținător de Europa League și Champions League în nici 6 ani, fără să mai adunăm titlurile de campionat intern? Torres, cel mai titrat ca performanță la club și națională  fotbalist din lume, care îl bate la fund pe  Ronaldo sau pe Messi?!
P.S. Pentru amatorii de mega-adjective ca extratereștri sau galactici. Vreți un exemplu de  o echipă cu adevărat… solară? Real Madrid, cu 5 cupe ale Campionilor Europeni la rând! Inegalabilă echipă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.