joi, 16 mai 2013

Șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș vor cu disperare clienți pentru locuințele inventate pentru dezvoltatorul pe bani publici Bența



Șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș vor cu disperare clienți pentru locuințele inventate pentru dezvoltatorul pe bani publici Bența
Găinarii din primărie, tot cei care îi livrau o comandă lui Bența pentru locuințele pentru rromi, după campania electorală  pentru locale a porcilor PDL Mureș din 2008, sunt disperați și anunță aproape lunar că se fac înscrieri pentru locuințele inventate pentru Bența. Atenție, bandiții au constructor dedicat, au încercat să reducă și chiriile prin subvenții acordate din banii publici. Porcii ăștia de partid construiesc cu bani luați prin credite pe oraș locuințe care nu se amortizează nici în 20 de ani din chirii, iar bandiții au încercat și să vă facă să subvenționați din bugetul local amatorii de stat la Bența, printre care angajați ai primărie, șefi de aeroport sau direcții, adică inși care nu au nevoie de pomană de la pungașul de partid pentru a-și permite o locuință. Dar mafia porcilor PDL Mureș e mare și lipsa de reacție a românilor proverbială. Poate mișcă ceva maghiarii, care nu pot fi șantajați cu votul etnic pentru români!
De pe siteul pe bani publici, tîrgumureș.ro, acolo unde borfașii lui Florea publică rahaturile de la propaganda de partid și atacurile imaginare ale vandalilor inventați de foștii sereiști și de alți ratați din primărie și PDL.
Municipiul Tîrgu - Mureş aduce la cunoştinţa persoanelor interesate că se pot face înscrieri pentru locuinţele situate în B-dul Pandurilor, nr. 44-46, achiziţionate conform HCL nr. 91/2012.

Astfel, se pot înscrie persoanele care nu deţin şi nu au deţinut o altă locuinţă în proprietate şi/sau nu sunt beneficiarul unei alte locuinţe cu chirie, proprietate de stat, în municipiul Tîrgu-Mureş şi care au locul de muncă în municipiul Tîrgu-Mureş.

Cererile tip se procură de la cam.10 ( parter ) a Primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.