duminică, 19 mai 2013

Doar meci aranjat cu steaua oierului mai lipseau fotbalului jegos românesc. Afacerea minoritarilor!



Doar meci aranjat cu steaua oierului mai lipseau fotbalului jegos românesc. Afacerea minoritarilor!
Vă mai aduceți aminte cum clama un bezmetic, cum că atâta cât va fi el la Steaua ungurii nu vor câștiga campionatul?! Se pare că Gigi, care se dă și român,  vede ceva nașpa în a se câștiga campionatul cu CFR de maghiar, dar el aprobă înțelegeri ale… minoritarilor. Marea Steaua care a bătut Chelsea a trebuit să facă jocurile derbedeilor care vor să se salveze, doar pe motiv de etnie și familie. UEFA, te bagi la verificat meciul pe care probabil orice agenție de pariuri nu l-a lăsat în program? Ce mai spun derbedeii de la federație și ligă după asemenea găinărie?! Că avem un fotbal curat? După ce porcii au lăsat să se cumpere locuri de divizie, să se inventeze secții de fotbal care să continue activitatea unor cluburi, să se cumpere licențe, să se dezafilieze echipe, să se dea mită în elicopter, tanc sau valiză, să conducă fotbalul românesc pușcăriașii lui Ceaușescu și așa mai departe! Poate altfel vor juca alții, tocmai pentru a-i aranja pe profitori! Ce spuneți, vă ambiționați să îi trimiteți în a doua divizie pe aranjori?
P.S Gigi e scăpat de justiție ca lupul la oi. Ghiciți ce i se va întâmpla? Exact, ca și până acum. Minoritarul se simte al dracului de bine în România care nu îi găsește ac de cojoc (de oaie). Culmea e că Reghecampf e și el, cel mai probabil, minoritar!


Gsp.ro dixit:

Aşa cum a anunţat, Gigi Becali l-a ajutat pe naşul Hagi. Steaua a pierdut la scor în Ghencea cu Viitorul, 2-5. Cele 3 puncte îi ajută enorm pe constănţeni în lupta pentru evitarea retrogradării.



Asistenţa foarte scăzută din Ghencea a avut parte de o primă repriză spectaculoasă, cu 4 goluri. Chiţu a deschis scorul, scăpat din marcaj de Bratu. Fundaşul stelist a continuat prestaţia penibilă pînă în minutul 40, cînd a fost schimbat.

Dică a majorat diferenţa din penalty-ul provocat de Doru Bratu, iar după 3 minute Nikolici a schimbat tabela tot dintr-o lovitură de pedeapsă.

Pînă la pauză, Chiţu a prins o torpilă în vinclu, iar Larie l-a pedepsit şi el pe Cojocaru cu o lovitură de cap şi Viitorul conducea surprinzător cu 4-1!

Rocha a reuşit să reducă din diferenţă şi intrările lui Popa şi Rusescu au înclinat terenul spre poarta oaspeţilor. Dar puştii lui Hagi s-au luat în serios şi Nikolov a prins un şut superb la colţul lung şi Steaua era condusă cu 2-5. În prelungiri, Cojocaru a parat penalty-ul executat de Rusu şi scorul a rămas 2-5.

Victoria constănţenilor îi urcă pe locul 13, cu 33 de punc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.