sâmbătă, 25 mai 2013

Noroc că prostia nu doare! Unii prostovani fac sondaje de opinie privind o decizie judecătorească! Argumentul proștilor de români pentru aromânul Becali



Noroc că prostia nu doare! Unii prostovani fac sondaje de opinie privind o decizie judecătorească! Argumentul proștilor de români pentru aromânul Becali

Jigodia românului care vrea eliberarea din închisoare a condamnatului Becali atinge noi culmi prin participarea și validarea unor sondaje de 2 lei. Sondaj privind o decizie judecătorească, astfel de gunoi nu s-a mai întâmplat până la Becali. E drept că nimeni nu are banii lui și modul lui de a lega presa îndobitocită și sărăntocii de cerșetori de interesele de imagine ale lui. Libertate pentru aromânul condamnat de statul român și liber din pușcărie la inițiativa unor  parlamentari rromi cu interese în a-și scoate co-etnicii din pușcărie, doar asta îi mai lipsea societății românești!
Gândul.ro dixit:

54% dintre locuitorii Capitalei vor eliberarea lui Gigi Becali, arată un sondaj Avangarde. Potrivit respectivei cercetări, majoritatea celor care vor eliberarea lui Becali spun că principalul argument ar fi faptul că a trecut mult timp de la săvârşirea faptei. În ceea ce îi priveşte pe cei care au dat un răspuns negativ, procesul acestora este de doar 25%.

La întrebarea care este principalul argument pentru eliberarea acestuia, 55% dintre respondenţi au indicat faptul că a trecut mult timp de la săvârşirea faptei, 13%  că a făcut acte de caritate, 12% că e nevinovat şi 1% că este simpatic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.