joi, 30 mai 2013

DNA zice că directorul general al Antenei a șantajat. Urmează să verifice cineva școala de recalificare pe 1500 de euro, zisă IMA (Academie de 3 luni)?



DNA zice că directorul general al Antenei a șantajat. Urmează să verifice cineva școala de recalificare pe 1500 de euro, zisă IMA (Academie de 3 luni)?
DNA ne face o surpriză:

COMUNICAT

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează cercetări penale faţă de inculpatul ALEXANDRESCU GEORGE SORIN, director general al ANTENA TV GROUP, în sarcina căruia s-a reținut infracțiunea de șantaj.

Din rezoluţia de începere a urmăririi penale întocmită de procurori a rezultat următoarea stare de fapt:
În perioada 16 aprilie – 24 mai 2013, inculpatul Alexandrescu George Sorin, director general al ANTENA TV GROUP, a constrâns un administrator al unei societăți comerciale să semneze un contract în condiții prestabilite, impuse de inculpat, sub amenințarea că, în caz de refuz, va da în vileag fapte presupus compromițătoare pentru persoana în cauză.
Dosarul a fost constituit ca urmare a denunţului părţii vătămate.
Inculpatului Alexandrescu George Sorin i s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile în conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 Cod de procedură penală.
Facem precizarea că începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.


BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE
Poate verifică cineva și legalitatea școlii de calificare-recalificare IMA (Intact Media Academy), legalitatea eliberării de diplome pentru care cândva cei de la Antene clamau că sunt recunoscute de Ministerul muncii! Ce acte eliberează ăștia după 3 luni în meserii pentru care alții sunt nevoiți să urmeze facultăți? Ce curs de calificare e acesta dacă ăștia cer echivalentul a aproximativ un an și jumătate de facultate?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.