vineri, 31 mai 2013

Publicitatea RCD-RDS, sponsor și al USL, către Mitică de… 10 milioane de abonamente Discovery!



Publicitatea RCD-RDS, sponsor și al USL, către Mitică de… 10 milioane de abonamente Discovery!
Dacă cei de la RCD-RDS au dat niscaiva mită deghizată în publicitate pentru Mitică de la (ba) ligă  organele de anchetă își vor spune cuvântul și apoi justiția va lua, probabil, măsuri pentru intrarea unora la pârnaie sau pentru reîntoarcerea lor în pușcăria tinereții. Vă mai aduceți aminte că pramatiile astea refuzau transmiterea Nașul TV și GSP TV , contrar directivelor CNA și motivau că Discovery e urmărit de 1 la sută (ca și cum ar fi audiența gunoaielor lor de posturi locale) și că sunt prea scumpe canalele Discovery! Pe baza unui studio EVZ, să vedem cât vă costa în abonament să zicem 4 calale Discovery. 6 la sută! 6 la sută din abonamentul de bază,  e minimum 25 de lei. 6 la sută din 25 de lei dă 1, 5 lei per abonament! Fără glumă, bandiții de la RCS-RDS, pe care îi mânca în fund să vă mintă că Discovery nu merită, pentru a-și băga canalele sterpe, vă luau  suma de 1,5 lei pe  lună, pentru 4 canale! Astăzi aflăm din GSP.ro că banii dați pe motiv de publicitate către Corleone erau 3,5 milioane de euro! Să zicem la prețul de azi, un euro egal 4,39 lei, egal 15,365 milioane de lei noi! Dacă împărțim suma la costul celor 4 canale obținem numărul de abonamente lunare pe care le poate acoperi afacerea zisă de publicitate pe Corleone: 10 milioane de abonamente Discovery! La aproximativ 4 milioane de abonați, câți erau, însă, înainte de mizeriile făcute de RCS-RDS cu scoaterea din grilă a Discovery-urilor pentru a băga gunoaie proprii și posturi asemănătoare cu cele scoase, dar cu emblema Digi, afacerea Mitică cu publicitatea reală sau imaginară putea asigura 3 luni de Discovery gratuit pentru toți abonații!  Bine ar fi ca afacerea cu șantajul pe care l-ar fi făcut directorul Antenelor să aducă și dovezile pentru publicitatea reală sau nu pentru greul de ucis Corleone!

Ponderea tarifelor Discovery din abonament, 1,5% pentru fiecare canal

În al doilea rând, oferta pe care am făcut-o celor de la RCS&RDS este competitivă şi adaptată la condiţiile comerciale pe care le utilizăm în relaţie cu toţi jucătorii din piaţă. Ponderea tarifelor noastre din abonamentul plătit de abonaţii RCS în fiecare lună este de aproximativ 1,5%, în medie, pentru fiecare canal Discovery inclus în pachetul de bază. Credem că este un preţ rezonabil în raport cu calitatea programelor noastre.

Citiţi mai mult: CÂT DAI pentru Discovery din abonamentul RCS&RDS > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/discovery-vrea-negocieri-cu-rcsrds-1013384.html#ixzz2Ut47A9g4
EVZ.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.