duminică, 19 mai 2013

Facebook pe Digital Mureș. O glumă proastă, cu multe poze cu pedeliști



Facebook pe Digital Mureș. O glumă proastă, cu multe poze cu pedeliști

După ce șmecherașii de la PDL au votat cum au votat afacerea vizată și cerută de găinarii PDL Mureș, este rândul consilierilor de la putere să voteze și să repare ce fac afaceriștii de partid din orașul în care porcii de partid fac afaceri exclusiv cu porcii de partid (portocaliu). Marți e ședință de consiliu și pentru o mai bună informare și circ gratuit sunteți invitați la ședință, intrarea fiind ca de obicei, adică liberă.
Proiect de hotărâre privind adoptarea unor măsuri urgente în vederea atacării în instanţă a hotărârilor adoptate la adunarea generală a acţionarilor S.C. THE SCIENCE CITY FOR RESEARCH AND MEDICAL INFORMATICS S.A. din data de 07 mai 2013.
Dacă căutați această societate pe net găsiți o pagină de Facebook cu…75 de prieteni, DigitalMures.com - Tirgu Mures, Medical Informatics Science City. E și greu altfel, câtă vreme pagina e plină cu poze ale lui Florea și ale lui Boc, adică șeful plus unealta și cu prostii de genul: Aprinderea luminilor de Crăciun! Nimeni nu comentează, nu distribuie, pagina  e la fel de dorită ca un copil nevrut, de minoritari, să zicem, adoptat de părinți români și care a ajuns peste noapte om (primar, ministru, ambasador, cântăreț sau ce vreți dumneavoastră).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.