joi, 30 mai 2013

Maior nu are Siletina, Doamne ferește. Sau o are. Sau nu. Sau o are când vor mușchii și lichenii lui



Maior nu are Siletina, Doamne ferește. Sau o are. Sau nu. Sau o are când vor mușchii și lichenii lui
De pe siteul cu marcă pe consilierul consiliatului și făcătorul de imagine sfântă pentru păcătosul  Maior:
Miercuri dimineaţă, un un numeros grup de membrii ai Asociaţiei Persoanelor cu Dizabilităţi Locomotorii din Judeţul Mureş au plecat într-o frumoasă excursie la Dumbrăvioara. Cu mic cu mare, grupul entuziast de excursionişti s-au pregătit pentru o zi de odihnă şi recreere în mijlocul naturii, pe malul unui lac privat de pescuit din frumoasa comună mureşeană. Pleacare a fost programată la ora 9:30 dimineaţa, din faţa agenţiei Tarom. Revenirea în oraş a fost după ora 18:30. Conducătorul grupului şi organizatorul principal al excursiei, veteranul Silaghi Sandor bacsi ne-a declarat " Am planificat de mult această excursie. Mulţumim Primăriei şi domnului Claudiu Maior pentru ajutorul acordat încă o dată asociaţiei noastre. Întodeauna domnul Claudiu Maior este alături de noi şi ne spijină acţiunile, fiind unul dintre puţini oameni care ne ajută. Ne-am simţit bine în excursie şi am avut noroc de vreme bună. Dacă suntem sănătoşi şi ne ajută Dumnezeu, mai facem o excursie vara aceasta."

Dacă ne uităm la poze mai că am jura că numărul de înmatriculare se termină în IL! De la SIL?! Păi, tată, parcă făcea unul spume la gură ca un câine turbat, pe motiv să nu se facă glume pe seama  lui că deține Siletina, că dă în judecată ! Cum se împacă …IL-ul cu Maior?! Mă, ăștia sunt proști sau nu le pasă de fraierii care le plătesc afacerile din banii publici?! Alo, fraierii care se plimbă pe bani publici, nu înțelegeți că faceți afacere la șmecherașul de partid care decontează  din banii publici și că nu există gram de…donație ?!
P.S. Individul și-a completat prima declarație de avere în calitate de consultant  manager la Siletina. Declarația de angajat în primărie! Acesta e nivelul… Așteptăm ca mâine, 31 mai, bandiții lui Florea să copieze rahatul de propagandă pentru pedelist și pe banii publici, adică pe tîrgumureș.ro. Ca de obicei, rahatul nu pute destul, idioții trebuie să se și laude!
  Atenție, gramatica e de semi-analfabet și o respectăm ca atare:

http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/-47a2ae933b.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.