miercuri, 15 mai 2013

Dacă tot se apropie Zilele târgumureșene, poate ați uitat ce firme cu duhoare pedelistă muncesc în Cetatea medievală care era folosită de borfașii din primărie pentru evenimentele mutate de bandiți acum la stadion și parcul municipalDacă tot se apropie Zilele târgumureșene, poate ați uitat ce firme cu duhoare pedelistă muncesc în Cetatea medievală care era folosită de borfașii din primărie pentru evenimentele mutate de bandiți acum la stadion și parcul municipal

Remember. Și poate vă aduceți aminte cum au motivat porcii PDL Mureș schimbarea locului de desfășurare a Zilelor, pentru a nu se… bloca orașul (sic), adică pentru a pune mâna, în realitate, și a face reparații fără autorizații la Stadion și parcul municipal. Sfânta mafie pedelistă a borfașilor aleși etnic! Nimic despre ocuparea cetății de către firmele abonate la gășcarii portocalii și care sfidează și USL-ul care doarme pe el de prost ce e, lăsând întreținuții din PDL să facă afaceri de milioane de euro din bani europeni și bani publici. Să mai menționăm că bandiții ăștia zic că vor cheltui 4 milioane de euro pentru creșterea numărului de turiști?!
Reamenajarea şi conservarea Cetăţii Medievale Tîrgu-Mureş”,proiect în valoare de 29.220.376,70 lei, din care  asistenţă financiară nerambursabilă– 21.705.285,15 lei, are ca  obiectiv general valorificarea potenţialului turistic al Cetăţii în  vederea creşterii numărului de turişti în zonă. Concret, se propun  lucrări de reamenajare la corpurile D,E,B  şi F  şi la  şapte  bastioane (Tăbăcarilor, Mic, Porţii, Croitorilor, Măcelarilor  şi  Blănarilor).
Afacere pe firme cunoscute cu Borșan, Poruțiu și Bența.
Contract nr: 324 Denumirea: Reamenajare si conservare Cetatea Medievala
V.1) Data atribuirii contractului 9/20/2011
V.2) Numarul de oferte primite 2
V.3) Numele si adresa operatorului economic caruia i-a fost atribuit contractul
S.C CONTRANSCOM BENTA S.A (lider al asocierii dintre SC CONTRASCOM BENTA SA, SC ENERGOPLUS SRL si SC ALFA CONSTRUCT SRL)
Adresa postala: str. Muresului, nr. 1 , Localitatea: Nazna , Cod postal: 547526 , Romania , Tel. 0265/320548 , Fax: 0265/320548
V.4) Informatii privind valoarea contractului
Estimarea initiala a valorii contractului
Valoarea: 20100150.00 Moneda: RON Fara TVA
Valoarea totala finala a contractului
Valoarea: 16245445.00 Moneda: RON Fara TVA
Citeste mai mult: Reamenajare şi conservare Cetate medievală, de 4 milioane de euro, prin Primăria PDL Târgu-Mureş pentru firmele cunoscute ca fiind conduse de Borşan, Poruţiu şi… Benţa şi abonate la licitaţii în mandatele Florea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu