joi, 23 mai 2013

Dați un leu pentru tâmpeniile spuse de Florea. În calitate de primar și fără legătură cu obiectul muncii lui



Dați un leu pentru tâmpeniile spuse de Florea. În calitate de primar și fără legătură cu obiectul muncii lui

Că unii gândesc cum gândesc e problema lor. Că o pun și pe pixeli e problema noastră. S-a și găsit unul, zice el, dispus să plătească din amenda încasată de Florea pentru afirmații discriminatorii față de rromi, 4000 de lei. Am mai spus-o și o repetăm, pentru derbedeii din primăria Târgu-Mureș rromii sunt buni doar în campanie electorală, după aceea pot fi înjurați (vezi declarațiile lui Florea, biroul de presă cu poliția locală care stârpește cuibul de țigani, așa cum recunoaște Bretfelean, fostul sereist în capul căruia s-a spart povestea cu stârpirea cuibului de țigani, idioțeniile rasiale ale lui Pașcan și alte tâmpenii de pedeliști sau din camarila PDL Mureș). Ba rromii sunt buni pentru  bandiții  PDL și atunci când externalizează servicii pe absolvenți Petru Maior și au de dat de lucru lui Bența, afacerea garsoniere pentru rromi după campania electorală, cu preț de 120.000 de lei bucata. Aici sunt banii dumneavoastră, nu?

mures.citynews.ro/eveniment/primarul-florea-amendat-de-cncd-pentru-fapte-de-discriminare-1242679
Iar comentariul generosului e aici. De ce nu sponsorizează acesta niște copii sărmani, niște bătrâni uitați de familie și vrea să arunce banii în acela care transformă conferințele primăriei în declarații politice  și fără legătură cu obiectul muncii sale? Atenție, individul făcea la primărie și pe siteul pe bani publici controlat de pramatiile din primărie și e consilierii consiliatului comentarii asupra a orice în afara a ce e plătit să facă și să spună. Practic insul e în campanie și atacă oricând și pe oricine. De verificat și autocolantele borfașilor din primărie pe magazin FCM și campania cu scrisori în care e atacat Frunda!
Si eu ma intreb de ce a fost amendat? De ce sa o dam dupa cires si sa ne facem ca nu vedem ce fac tziganii(nu romii va rog sa refuzati sa folositi acest cuvant ca sa numiti aceasta etnie) pe unde se duc.
Eu personal as vrea sa contribui cu bani ca sa nu suporte singur domnul Florea povara amenzii.Daca cineva stie vreo modalitate de a o face rog sa ma ajute .


În caz că ați uitat, insul e cel înregistrat într-o scenă halucinantă, în care îi pomenea unui ziarist și contribuabil de mama lui și de niscaiva sex și cu ziaristul respectiv!


Primarul municipiului Târgu Mureş, Dorin Florea, s-a enervat când reporterul Realitatea TV Târgu Mureş i-a cerut detalii în legătură cu o deplasare a unui consilier local, Bakos Levente, şi a altor doi angajaţi ai Primăriei în Turcia.
Primarul Florea s-a enervat când reporterul Realitatea TV Târgu Mureş i-a cerut detalii în legătură cu o deplasare a unui consilier local

Aceştia au plecat pentru patru zile la Guzelcamli pentru intensificarea relaţiilor de prietenie cu administraţia locală, deplasare care a costat 20.000 de lei. Florea s-a arătat mai mult decât deranjat de curiozitatea jurnaliştilor.

"Du-te-n pizda mă-tii! Fute-l pe Bakos! Spune-i că costă mult! Mă băiete, ascultă aici! Stai aici că îţi fut una ca dracu cu ăştia ai voştri cu tot! Închide uşa! M-am săturat deja! Veniţi la comandă? De câte ori s-au dus la oraşele înfrăţite? De câte ori? Plătesc ceva sau nu? Plătesc ceva sau nu?! În pizda mamelor voastre! Da' ce e aici? Inchiziţie? Mă vezi pe mine că mă duc undeva?!
- Eu nu v-am vorbit urât!
- Păi îţi vorbesc eu urât?
- Vorbesc urât cu voi care prezentaţi gunoaiele astea de ştiri! Păi, gunoaie prezinţi!"

Jurnaliştii au încercat să îl contacteze pe primar pentru a explica aceste ieşiri, dar edilul nu a mai fost de găsit.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/iritat-de-o-intrebare-primarul-din-targu-mures-il-injura-ca-la-usa-cortului-pe-un-reporter-rtv-atentie-limbaj-licentios_573032.html#ixzz2U8SFo7NG

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.