duminică, 26 mai 2013

Dincolo de… interese



Dincolo de… interese
În curând vom avea emisiuni retrospective cu Jiji. Dacă vă e dor să revedeți, va fi probabil titlu și ciobanul aromân vă va fi prezentat pe ecranele televizoarelor mai ceva ca Teo, care, deși plecase, săraca, de la trustul PRO, era într-o zi dată pe două canale ale trustului, cu emisiuni înregistrate!
 Antenele s-au și conformat obiceiului din străbuni și vineri, în prima emisiuni după trimiterea la zdup a lui Becali se transmite reluarea emisiunii Dincolo de aparențe! Cu Jiji, desigur. Așteptăm ca televiziunile de propagandă pentru aromân să scoată de la naftalină casetele cu (in)telectualul Jiji, pentru că, nu-i așa, după cum titra Antena: România e țara condamnaților fără probă și niscaiva propagandă nu strică pentru eliberarea făptașului.
P.S. Ce ironie, să nu faci pușcărie pentru afacerea portbagajul și pentru mită la jucătorii pe bani publici ai U.Cluj, dar să te ia ăștia pentru terenuri, adică doar pentru prejudiciul adus statului român. În privința faptelor comise asupra unor cetățeni statul nu a fost în stare să îl bage pe Becali la răcoare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.