miercuri, 15 mai 2013

Bandiții lui Florea nu au auzit de drept la replică și livrează propaganda pentru pedelist pe site pe bani publici. De ce ne mirăm de ce fac porcii lui Florea pe tîrgumureș.ro, site cu vandali imaginari și imaginați de sereiștii ratați, în campania pramatiilor PDL Mureș?



Bandiții lui Florea nu au auzit de drept la replică și livrează propaganda pentru pedelist pe site pe bani publici. De ce ne mirăm de ce fac porcii lui Florea pe tîrgumureș.ro, site cu vandali imaginari și imaginați de sereiștii ratați, în campania pramatiilor PDL Mureș?
Porcii de subordonați ai lui Florea livrează gunoaiele de propagandă nu doar prin presa controlată de Marius Cătană, cel care se laudă că merge cu presa la… notar, pentru sutele de mii de euro, ci și pe tîrgumureș.ro, site pe bani publici. Bandiții au o scuză, cum că Florea a fost prezentat cumva pe Digi TV și livrează opinia individului ca un fel de …drept la replică. Poate porcii lui Florea cu pretenții de ziariști și alți ratați adunați la instituție învață cum se dă dreptul la replică și în ce condiții și nu îl lasă pe acesta să atace puterea (cică consilierii nu s-au prezentat și doar sculele lui Florea, cele 6, au votat pentru afacerea pentru bandiții bănuiți, cu supercalculator de milion de euro). Curios, bandiții PDL Mureș nu s-au plâns când UDMR a ieșit din sală și porcii de români au putut vota etnic și ilegal un Maior unealtă a afacerilor porcilor PDL și alți indivizi pentru diplome zise de onoare, hârtii cu care pramatiile lui Florea au inșii la mână și presa etnică la picioare.
Mă voi situa mereu de partea pacienţilor, nu a intereselor făţişe!”
Miercuri, 15 Mai 2013 11:21 | Imprimare | Email



Marime text:



Dr. Dorin Florea, primarul Municipiului Tîrgu Mureş:

„Mă voi situa mereu de partea pacienţilor, nu a intereselor făţişe!”

Dr. Dorin Florea, primarul municipiului Tîrgu Mureş, a dezminţit miercuri, 15 mai, la întâlnirea cu reprezentanţii mass media,acuzaţiile ce i-au fost aduse în cadrul unei emisiuni tv., potrivit cărora ar fi „desfiinţat” Institutul Inimii din oraş. „ Sunt minciuni grosolane, bazaconii vehiculate de cei care manipulează, aşa cum au făcut toată viaţa, având ca unic scop monopolizarea actului chirurgical. În ce mă priveşte, mă voi situa mereu de partea pacientului, nu a intereselor personale, nedisimulate”, a precizat dr. Dorin Florea, atrăgând atenţia asupra pericolului pe care îl reprezintă perpetuarea „miturilor” (şi) în domeniul medical, în dauna celor suferinzi.

În acelaşi context, primarul municipiului l-a atenţionat pe ministrul Eugen Nicolăescu, „să lase deoparte senzaţionalul” şi să se ocupe de adevăratele probleme ale reformei sistemului sanitar: introducerea cardului de sănătate, normarea şi ierarhizarea spitalelor, regândirea procesului de apreciere a stării de sănătate a populaţiei, în sensul prelungirii acestuia pe o perioadă de cinci ani, reactualizarea listelor medicilor de familie etc.

În altă ordine de idei, primarul municipiului a criticat gestul consilierilor locali ai PSD, PNL şi UDMR de a absenta, la îndemnul liderilor politici, de la şedinţa privind evaluarea şi punerea în practică a proiectului „Tîrgu Mureş – Oraş Digital”, în ciuda valorii considerabile a investiţiei şi a importanţei sale pentru viitorul oraşului.

Referindu-se la apropiata ediţie a Zilelor Târgumureşene, dr. Dorin Florea a precizat că, în acest an, accentul se va pune pe dezbateri publice şi conferinţe sub egida „La Tîrgu Mureş, se spune lucrurilor pe nume”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.