miercuri, 15 mai 2013

Românul nu e rasist. Doar le zice rasist. Și le scrie la fel.



Românul nu e rasist. Doar le zice rasist. Și le scrie la fel.
Oare ce poate să scrie românul (cetățean român, de etnie diferită) după un titlu ca acesta: Sandu atacă după amenda primită de FRF de la FIFA: "Am făcut recurs! UDMR-ul a vrut să jucăm fără suporteri cu Ungaria!"?
Păzea, limbaj vulgar și rasism pe măsură. Românul (cetățean român, de etnie diferită) nu e rasist. Doar le zice rasist. Și le scrie la fel. Mai e nevoie de SRI pentru manipulări etnice, cu foști și actuali slujbași, pentru vot instinctual pentru banditul de român, ca la Târgu-Mureș ? Apropo, vă aduceți aminte de atacul imaginar cu vandali (pentru că vandalii sună ca și alte popoare migratoare, cum ar fi…hunii?, deh, minte securistică odihnită, probabil din gașca celor care cred că semnăturile maghiare sunt credibile când sunt creditați unii ca pupători în fund ai PDL Mureș!) Desigur, nu, pentru că românul (cetățean român, de etnie diferită) are propriile păreri și instincte primare.
De pe siteul gsp.ro:
asa ne trebuie daca am lasat migratori peste tot in guvern.mumu bozgorilor si celor care ii apara.NOI NU UITAM GENOCIDUL IMPOTRIVA ROMANILOR.HORTISTI MURITI
Sa le dam sus la UDMR isti !
AM VAZUT CE AU FACUT ARDELENII CAND SLUGA UDMEREULUI AKA CHIORU BETIV TREBUIA DAT JOS.
EXACT,AU STAT ACASA.
CE SA INTELEG,CA ARDELENII AU UITAT CE LE-AU FACUT BOZGORII IN AL DOILEA RAZBOI MONDIAL BUNICILOR LOR?
ALTCUMVA NU INTELEG CUM AU PUTUT STA ACASA SI SA IL LASE PE CEL MAI MARE TRADATOR DIN ISTORIA ROMANIEI AKA CHIORUL BETIV SA REVINA LA TREICOCENI.
asa ne trebuie daca am lasat migratori peste tot in guvern.mumu bozgorilor si celor care ii apara.NOI NU UITAM GENOCIDUL IMPOTRIVA ROMANILOR.HORTISTI MURITI
sa imi bag pl in toti din tara asta de cacat !!!! taceti toti si o sugeti !!! udmr face tot ce vrea ca romanii sunt prosti rau de tot !!!!asta ati aceptat !!!iesiti in plm la vot si nu mai intra in parlament
UDMR....niste jeguri care au crescut in tara asta,scolati de statul roman,au facut averi aici si ei ne lucreaza pe unde pot!!!
UDMR, cel mai mare jeg politic de peste 20 de ani! Sunt inaintea FSN, FDSN, PSD, PDL sau PNL!
Bai rahati radicali maghiari, ce puii mei ati realizat cat timp ati fost la guvernare in afara sa manipulati romanii de etnie maghiara si sa faceti averi pe carca tuturor?
FDGR fara sustinere de vot a minoritii sasilor, care este mult mai mica decat cea a secuilor, a facut macar ca Sibiul sa fie "Capitala Culturala Europeana" in 2007. Tot ei sunt cei care ajuta si la conservarea unor monumente istorice din patrimoniul UNESCO construite de sasi.
Si nici macar nu au fost un an in Guvern!
Voi toata ziua buna ziua sunteti nemultumiti, insa nu faceti nimic decat sa furati!!!!!
TU ESTI CRETIN AVORTONULE.
HARGHITA SI COVASNA SUNT 2 DINTRE CELE MAI SARACE JUDETE DIN ROMANIA(ADICA ACOLO UNDE SUNT 70% SI 90% BOZGORI).
f.u.tu.v.a in gura de prosti ce sunteti, ROMANIA fara ARDEAL[unde traiesc UNGURII], AR FI SARACA LIPIT PAMANTULUI . ar trebui sa-i PUPATI PE TOTI UNGURII SI SASII RAMASI IN TARA ,IN CUR fara ei am fi vai mama noastra, FRAIERILOR
pai in mortii lor de unguri... prosti mai sunt.... cam pe toti ii cheama atila. iti dai seama ce imaginatie au avut curvele lor de mame cu tzatze mari cand i-au avortat? atila si atila si jozef. zici ca isi trag buletinele la xerox. mai sunt si urati cu spume cu sprancenele alea incruntate din fabrica.

M-am saturat de toata europa voastra,fifa,uefa,ue.Ba noi suntem romani si Romania ii tara noastra nu a lui basescu,dragomir sau sandu.Va calcam in picioare futuva-m gura cu tot occidentul vostru.Romanii va spala la cur,va ingrijesc batranii si va culeg fructele si legumele si voi faceti pe smecherii,dar cand sa ne priviti in ochi n-aveti curaj p1zdelor.

Bai pui de dac. Ciocu mic.
Lasa vrajeala - ca si in 44 ati fost viteji pt. ca fortele sovietice erau cu voi. Altfel ati fi fugit de dupa Carpati - de unde ati venit.
hai sa ne batem 'ceferist roman' ... daca tot esti hun viteaz .... unde stai? Harghita, Covasna, Cluj? Maine imi iau bilet de tren si vin in Cluj ... te astept in parcarea aia de taxiuri din spatele garii ... sa porti tricou cu Atilla ca sa te recunosc, si intram direct in ... dialog!...:))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.