joi, 23 mai 2013

Becali cere cu nesimțire întreruperea pedepsei pentru că e unicul întreținător de familie. Umor de aromân!Becali cere cu nesimțire întreruperea pedepsei pentru că e unic întreținător de familie. Umor de aromân!
Românii pierd un personaj care bate orice banc cu Bulă. Iată ce i-a fătat mintea lui Jiji. Pentru toți care îl consideră pe șmecher  un om normal care merită să fie scos din pușcăria pentru care statul român a depus atâtea eforturi pentru a-l ține departe de societate.
Gigi Becali a cerut întreruperea executării pedepsei cu închisoarea, motivând că este singurul întreţinător al familiei. Solicitarea finanţatorului Stelei a fost depusă de către avocaţii săi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, potrivit România TV. Dacă ar fi aprobată cererea lui Becali, deputatul ar beneficia de întreruperea pedepsei timp de trei luni. Becali afirmă în cererea înaintată magistraţilor că afacerile sale au de suferit ca urmare a detenţiei sale, drept care acesta nu mai poate asigura traiul celor trei copii ai săi, soţiei şi mamei sale.
http://www.presaonline.com/stiri/evenimente/inca-o-manevra-becali-cere-intreruperea-pedepsei-pe-motiv-ca-este-singurul-intretinator-al-familiei-2344351.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu