marți, 28 mai 2013

Proștii lui Florea copiază iar de pe tîrgumureșeanul! Rușine, bandiți pupincuriști portocalii!



Proștii lui Florea copiază iar de pe tîrgumureșeanul! Rușine, bandiți pupincuriști  portocalii!
Că niște lichele fac pupincurism gratuit sau doar livrează ce produc indivizii care se joacă de-a consilierii o dovedește și preluarea unui articol de pe tîrgumureșeanul.ro pe tîrgumureș.ro. Cum ar veni, ce scriu ăia la propaganda de partid, pe siteul cu marcă înregistrată pe Chiorean cel infiltrat pe sub pielea ilegalului vice Maior, copiază azi bandiții pe siteul pe bani publici. USL-te-ai prins de găinăriile pentru promovat pedeliști și pe banii publici sau ești mână în mână cu ăia?
Articol publicat ieri:
Afacerea pe Chiorean
r. Dorin Florea: „Să ne apărăm rolul şi locul într-un mediu concurenţial!”

La ediţia din acest an a Zilelor Târgumureşene,  „diferenţa specifică” o constituie accentul pe organizarea unor conferinţe, dezbateri publice, forumuri de informare şi de educaţie, sub egida: „La Tîrgu Mureş, se spune lucrurilor pe nume”.  Fidel acestei iniţiative, primarul  Dorin Florea, a deschis marţi, 28 mai 2013, lucrările primei mese rotunde pe tema „Tîrgu Mureş, oraş medical”, manifestare organizată de Primăria Tîrgu Mureş în colaborare cu Universitatea de Medicină şi Farmacie şi desfăşurată în sala de consiliu a Municipiului. Evenimentul a reunit  reprezentanţi de elită ai şcolii medicale târgumureşene: prof. dr. Leonard Azamfirei – rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie Tîrgu Mureş, prof. dr. Constantin Copotoiu – preşedintele Senatului U.M.F., dr. Benedek Istvan – consilier local, şeful secţiei clinice de hematologie din cadrul Spitalului Clinic  Judeţean de Urgenţă, dr. Vasile Bud, vicepreşedinte al Colegiului Judeţean al Medicilor Mureş, dr. Vasile Adrian Mureşan – director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Mureş,  alţi reprezentanţi ai sectorului medical public şi privat.  În alocuţiunea introductivă, primarul Dorin Florea a scos în evidenţă necesitatea ca, în actuala conjunctură, ale cărei principale teme sunt regionalizarea şi descentralizarea, Tîrgu Mureşul să-şi păstreze, prin viziune şi vocaţie, locul cuvenit în lumea universitară, într-o Europă a valorilor. Este un deziderat ce presupune, în opinia edilului-şef, susţinerea învăţământului medical, investiţia în mediul universitar, valorificarea memorandumului cu IBM în domeniul cercetării,  crearea unei redutabile universităţi bilingve, a unui spital puternic, funcţionând la standarde ridicate etc. Concentrarea, şi nu  disiparea eforturilor,  solidaritatea şi munca în echipă  sunt, în opinia primarului municipiului, condiţii şi garanţii ce vor asigura şcolii târgumureşene rămânerea  în elita medicinei româneşti.  Luările de cuvânt au relevat preocuparea participanţilor de a găsi metode viabile, eficiente şi sustenabile pentru promovarea brand-ului medical al oraşului, într-un mediu concurenţial, nelipsit de ambiţii şi vanităţi. Concluziile dezbaterilor vor fi sintetizate într-un raport ce va jalona reperele viitoarelor evoluţii în medicina târgumureşeană,  document ce va fi adus la cunoştinţa factorilor de decizie şi a publicului larg.
Afacerea pe bani publici. Locul în care porcii lui Florea scriu de țiganii cu cuib stârpit de poliția locală și în care pramatiile fac campanie mincinoasă pentru derbedeul PDL Mureș, pe motiv de atac imaginar al vandalilor inventați de ratații ex. SRI.
Articol publicat azi

MASA ROTUNDĂ – „TÎRGU MUREŞ, ORAŞ MEDICAL”
Marţi, 28 Mai 2013 17:48 | Imprimare | Email



Marime text:





Dorin Florea, primarul Municipiului:  „Să ne apărăm rolul şi locul într-un mediu concurenţial!”

La ediţia din acest an a Zilelor Târgumureşene, „diferenţa specifică” o constituie accentul pe organizarea unor conferinţe, dezbateri publice, forumuri de informare şi de educaţie, sub egida: „La Tîrgu Mureş, se spune lucrurilor pe nume”.

Fidel acestei iniţiative, primarul Dorin Florea, a deschis marţi, 28 mai 2013, lucrările primei mese rotunde pe tema „Tîrgu Mureş, oraş medical”, manifestare organizată de Primăria Tîrgu Mureş în colaborare cu Universitatea de Medicină şi Farmacie şi desfăşurată în sala de consiliu a Municipiului. Evenimentul a reunit reprezentanţi de elită ai şcolii medicale târgumureşene: prof. dr. Leonard Azamfirei – rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie Tîrgu Mureş, prof. dr. Constantin Copotoiu – preşedintele Senatului U.M.F., dr. Benedek Istvan – consilier local, şeful secţiei clinice de hematologie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, dr. Vasile Bud, vicepreşedinte al Colegiului Judeţean al Medicilor Mureş, dr. Vasile Adrian Mureşan – director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, alţi reprezentanţi ai sectorului medical public şi privat.

În alocuţiunea introductivă, primarul Dorin Florea a scos în evidenţă necesitatea ca, în actuala conjunctură, ale cărei principale teme sunt regionalizarea şi descentralizarea, Tîrgu Mureşul să-şi păstreze, prin viziune şi vocaţie, locul cuvenit în lumea universitară, într-o Europă a valorilor. Este un deziderat ce presupune, în opinia edilului-şef, susţinerea învăţământului medical, investiţia în mediul universitar, valorificarea memorandumului cu IBM în domeniul cercetării, crearea unei redutabile universităţi bilingve, a unui spital puternic, funcţionând la standarde ridicate etc. Concentrarea, şi nu disiparea eforturilor, solidaritatea şi munca în echipă sunt, în opinia primarului municipiului, condiţii şi garanţii ce vor asigura şcolii târgumureşene rămânerea în elita medicinei româneşti.

Luările de cuvânt au relevat preocuparea participanţilor de a găsi metode viabile, eficiente şi sustenabile pentru promovarea brand-ului medical al oraşului, într-un mediu concurenţial, nelipsit de ambiţii şi vanităţi.

Concluziile dezbaterilor vor fi sintetizate într-un raport ce va jalona reperele viitoarelor evoluţii în medicina târgumureşeană, document ce va fi adus la cunoştinţa factorilor de decizie şi a publicului larg.
P.S. Dacă ar fi presă adevărată, nu din aia controlată de bandiți cu mersul la notar cu intermediarul miluit mereu de gașca lui Florea după modelul Zereș, cineva și-ar permite să le dea proștilor peste bot. Dar vorbim de un oraș în care porcii PDL controlează presa cu intermediarul care se laudă că merge cu presa bovină la notar, în care chiriile și diplomele sunt date de trepăduși politic, în care bandiții PDL Mureș fac și sondaje pe pedelist (Munteanu), în care sunt angajate rubedenii expirate din presă în administrație, iar alții din presă primesc afaceri cu primăria. Desigur, doar pupincuriștii de la organele de propagandă de partid.
P.S. Vedeți că pupincuriștii lui Florea au copiat astăzi și articolul de promovat Maior, pe motiv de Miss. Porcii ăștia nu au limită, copiază orice gunoi pentru satisfacerea lui Maior, ilegalul ca primar, actualul angajat de borfașii lui din PDL ca… persoană fizică, pentru a umfla banii publici și a beneficia de publicitate,  în eventualitatea că vor mai consilieri trepanați care să îl aleagă pe individul beneficiar de banii publici ani în șir pe Siletina și FCM ca viceprimar! Siletină pe care nu o recunoaște, dar pentru care inteligentul a completat prima declarație de avere!
P.S.2 Șmecherașii lui Florea au mai angajat PF la primărie, pentru servicii de secretariat și răspuns la telefon, pe Veronica Doda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.