joi, 30 mai 2013

Șmecherașii PDL care au neglijat zeci de ani Parcul municipal se laudă cu el



Șmecherașii PDL care au neglijat zeci de ani Parcul municipal se laudă cu el
Ne întâlnim în Parcul Municipal, care într-un timp record a primit o nouă faţă şi care va găzdui de acum înainte toate sărbătorile dragi târgumureşenilor.” Citat din Florea și de pe siteul târgumureș.ro, folosit de borfașii din PDL Mureș pentru manipulări, atacuri rasiale la adresa rromilor (de altfel Florea și-a luat pedeapsa de 4000 de lei pentru obsesiile lui cu rromi, respect CNCD, pentru care doar unii rromi trebuie apărați și care, atunci când porcii PDL o comit, se cam făcea că plouă pe motiv că nu ești rrom ca să semnalezi rasismul la adresa rromilor). Eu zic că merită să îl pupe careva pe acesta în fund, pentru că nu a făcut nimic pentru parc vreo 12 ani, dar a făcut atunci când cetatea era ocupată de afaceriștii lui din PDL! Pentru cei care au uitat, cetatea medievală târgumureșeană  este reparată de foarte veselii băieți pe bani public și carnet PDL, Bența, Poruțiu și Borșan, iar dacă bandiții lui Florea nu mai puteau să-și țină acolo zilele au inventat zilele în parc. De reținut că borfașii lui Florea au încercat inițial să pună mâna pe spațiu pe motiv de…Peninsula. Verificați dacă porcii lui Florea au vreo autorizație sau bandiții au construit ca de obicei fără autorizații, pentru a face praf banii veniți de la ins de partid pe firme de partid? Atenție, pe Florea l-au prins fără autorizații în alt caz de lărgire de șosea, poate îl prindeți fără autorizații și aici, în graba porcilor PDL Mureș de a se îmbuiba cu bani noștri. USL, dormi sau te fac borfașii iar ?! Chiar așa, mafia PDL nu te lasă să furi și tu ceva?!

Reamenajarea şi conservarea Cetăţii Medievale Tîrgu-Mureş”,proiect în valoare de 29.220.376,70 lei, din care  asistenţă financiară nerambursabilă– 21.705.285,15 lei, are ca  obiectiv general valorificarea potenţialului turistic al Cetăţii în  vederea creşterii numărului de turişti în zonă. Concret, se propun  lucrări de reamenajare la corpurile D,E,B  şi F  şi la  şapte  bastioane (Tăbăcarilor, Mic, Porţii, Croitorilor, Măcelarilor  şi  Blănarilor).
Afacere pe firme cunoscute cu Borșan, Poruțiu și Bența.
Contract nr: 324 Denumirea: Reamenajare si conservare Cetatea Medievala
V.1) Data atribuirii contractului 9/20/2011
V.2) Numarul de oferte primite 2
V.3) Numele si adresa operatorului economic caruia i-a fost atribuit contractul
S.C CONTRANSCOM BENTA S.A (lider al asocierii dintre SC CONTRASCOM BENTA SA, SC ENERGOPLUS SRL si SC ALFA CONSTRUCT SRL)
Adresa postala: str. Muresului, nr. 1 , Localitatea: Nazna , Cod postal: 547526 , Romania , Tel. 0265/320548 , Fax: 0265/320548
V.4) Informatii privind valoarea contractului
Estimarea initiala a valorii contractului
Valoarea: 20100150.00 Moneda: RON Fara TVA
Valoarea totala finala a contractului
Valoarea: 16245445.00 Moneda: RON Fara TVA
Citeste mai mult: Reamenajare şi conservare Cetate medievală, de 4 milioane de euro, prin Primăria PDL Târgu-Mureş pentru firmele cunoscute ca fiind conduse de Borşan, Poruţiu şi… Benţa şi abonate la licitaţii în mandatele Florea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.